Dolar

32,3709

Euro

35,0389

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Jeffrey Epstein kimdir ? Jeffrey Epstein Pizzagate ve Wayfair Bağlantısı ne ? Jeffrey Epstein pedofili mi ?

Pedofili milyarder Jeffrey Epstein’e reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell (58), Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. FBI’ın yaptığı operasyonun maliyetinin 5 milyon dolar olduğunu açıkladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-13 10:52:18

Jeffrey Epstein kimdir ? Jeffrey Epstein Pizzagate ve Wayfair Bağlantısı ne ? Jeffrey Epstein pedofili mi ?

ABD'yi sarsan cinsel istismar olayında flaş bir gelişme yaşandı. Reşit olmayan genç kızlarla cinsel ilişkiye girmek, taciz ve genç kızları pazarlamakla suçlanan milyarder işadamı Jeffrey Epstein'in yakın arkadaşı ve kara kutusu İngiliz Ghislaine Maxwell tutuklandı.

Epstein, geçen yıl 10 Ağustos'ta yargılanmayı beklediği Manhattan'daki hapishanede intihar etmiş ve ardında birçok soru işareti bırakmıştı.

EPSTEİN'İN PİZZAGATE VE WAİRFAY BAĞLANTISI NE ? 

The Sun'a konuşan William Steel takma adını kullanan eski mücevher hırsızı, Epstein ve Maxwell'in ‘insanları nasıl kontrol altına aldıklarını kanıtlamak için' kendisine izlettiği görüntülerde pek çok tanınan ismin yanı sıra iki ABD'li siyasetçinin bulunduğunu söyledi.

Steel isimi eski hırsız, Maxwell'in seks bağımlısı olduğunu da iddia ederek şunları söyledi: “Bana o videoları izlettiler çünkü güçlü olduklarını ve kontrolü ellerinde tuttuklarını kanıtlamak istiyorlardı. Çok güçlü insanların, ünlülerin ve liderlerin çocukları istismar ettikleri görüntüler izledim. İki yüksek profilli ABD'li siyasetçi de videolarda vardı. ”

JEFFREY EPSTEİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA ? NEREDE DOĞDU ? 

Jeffrey Epstein Amerikalı finansçı, iş adamı ve seks suçlusu. Epstein 20 Ocak 1953'te Brooklyn, New York'da doğdu. Mesleki kariyerine öğretmen olarak başladı, daha sonra çeşitli işlerle bankacılık ve finans sektörüyle ilgilendi. Gelir gider çalışmalarıyla kısa sürede başarı göstererek multimilyoner oldu. 2008 yılında cinsel suçlardan mahkûm olana kadar, Dünya'nın finansal, siyasi ve kültürel elit kişileriyle iyi bir iş ve dostluk ilişkisi kurdu.

2005 yılının Nisan ayında Palm Beach, Florida'daki polisler bir yetişkinin 14 yaşındaki bir kıza para karşılığı uygunsuz masajlar vermesini istediği ihbar edilince Epstein'ı soruşturmaya başladı. Soruşturma sonrası Florida eyalet mahkemesi tarafından Epstein, 30 Haziran 2008'de biri 18 yaşından küçük iki genç kızı fuhuş amaçlı istismardan hüküm giydi. 13 ay boyunca gözetim altında kalan Epstein hakkında inceleme yapan federal yetkililer biri 14 yaşında, reşit olmayan tacize uğramış 36 kız çocuğu daha olduğunu tespit ettiler.

Jeffrey Epstein 6 Temmuz 2019'da Florida ve New York'ta küçük çocukları taciz etmek ve fuhuş nedeniyle hakkındaki suçlamalardan dolayı tekrar tutuklanıp cezaevine gönderildi. 10 Ağustos 2019'da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak 66 yaşında yaşamına son verdi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara