Dolar

32,4751

Euro

34,9511

Altın

2.436,04

Bist

9.716,77

Japonya: Sonsuz keşif ülkesi

Antik kültürü enfes doğal manzaralar ve baş döndürücü modernite ile birleştiren Japonya, her yolcuyu cezbedecek bir şeye sahiptir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-24 11:04:34

Japonya: Sonsuz keşif ülkesi

Asya ulusunun her yolcuyu cezbedecek bir şeyi var. Japonya, dünyanın en çarpıcı yerlerinden biridir. 

Antik kültürü enfes doğal manzaralar ve baş döndürücü modernite ile birleştiren Japonya, her yolcuyu cezbedecek bir şeye sahiptir.

Antik ve modernliğin uyum içinde var olduğu Japonya ile kalıcı bir ilişki kurmak için tek bir ziyaret yeterlidir.

Japonya, teknolojik yeniliğe bağlı modern bir görünüme sahiptir. Zengin bir kültür, derin Budist ve Şinto ruhani gelenekleri ve mükemmel doğal güzellikler, onu her tondan gezgin için çekici kılıyor. Sizlere Japonya'nın dört ünlü kentinde (Tokyo, Osaka, Kyoto ve Shizuoko) beğeneceğiniz bazı ikonik manzaralar sunuyoruz. Tokyo: Modern buluşma klasiği

Geçmişin ve bugünün çekici bir karışımı olan başkent Tokyo, ziyaret ettiğiniz diğer hiçbir şehre benzemez. Şehir manzarası, hem eski hem de modern tasarımın yoğun bir panoramasıdır. Başkentin sansasyonel antik tapınağı turundan muhteşem Sky Tree'ye kadar Tokyo, hevesli kaşifler için bir hazinedir.

Tokyo-Tower_1752cb3bb9d_large.jpg

Tokyo Kulesi, Japonya'nın tarihi ekonomik büyümesinin sembolü olarak duran 333 metre yüksekliğindeki bir iletişim kulesidir. Çerçevesinin zıt kırmızı ve beyazı, dünyanın en büyük metropollerinden birine bir sofistike dokunuş katıyor. Osaka: Eğlence ve kültürün mükemmel bir karışımı

Osaka, lezzetli yemekler, gürültülü yerliler ve samimi bir atmosferle dolu çok yönlü bir şehirdir. Aynı zamanda büyük bir finans ve sanayi merkezidir. Kyoto, Kobe ve Nara'ya kolay ve merkezi erişim ile, aynı zamanda kullanışlı ve popüler bir turizm merkezi olarak hizmet vermektedir. Sokaklarda dolaştığınızda, Osaka'nın dünyaca ünlü ruh yemeğinin tadını çıkaran, konuşan ve gülen insanları bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Universal-Studios-Japan--USJ-_1752cc76439_large.jpg

Aileler, çok çeşitli Hollywood ve Japon anime ve film temalı cazibe merkezleri ve etkinliklere ev sahipliği yapan Universal Studios Japan (USJ) tema parkına gitmelidir.

Kyoto: Hangi rüyalardan oluşur

Sakin tapınakları ve gelenekleri ile bu Japon şehri, geçmişinin korunmasını modern kolaylıklar ve UNESCO Dünya Mirası Alanları'na erişim ile güzel bir şekilde dengeler.

Fushimi-Inari-Taisha-shrine_1752cd5dc5e_large.jpg

Japonya'nın en ünlü Şinto tapınaklarından biri olan Fushimi Inari Taisha tapınağı, Kyoto İstasyonu'nun güneyinde trenle sadece 5 dakika uzaklıktadır. Japonya'da tarım, endüstri, genel refah ve dünyevi başarının tanrısı  olarak kabul edilen Inari için kutsaldır. Inari'nin habercisi bir tilkidir, bu nedenle Inari'ye adanan türbelerde genellikle tilkiler bulunur. Shizuoka'daki kıvrımlar ve gelenekler

En ikonik Japon manzaralarına ev sahipliği yapan Fuji Dağı'ndan başka ne beklersiniz? Manzaralı ancak çoğu zaman gözden kaçan Shizuoka, bir Japon misafirliğinin tüm gezi ve duyusal dayanak noktalarına sahiptir.

Nihondaira-Yume-Terrace_1752cdf7b82_large.jpg

Shizuoka İstasyonu'ndan otobüsle yaklaşık 40 dakika mesafede bulunan Nihondaira Yume Teras, 300 metre yükseklikte bir tepelik üzerine inşa edilmiş olup, üç katlı bir gözlem tesisi, 200 metre uzunluğunda gözlem koridoru ve 1.200 metrekarelik bir bahçeden oluşmaktadır.

Kaynak: Guyfhews

 

Haber Ara