Dolar

32,5910

Euro

34,8753

Altın

2.492,69

Bist

9.695,42

James Jeffrey havalimanında telefonla konuşurken yakalandı: Suriye'nin kuzeyinde Türklerle durumumuz iyileşti

ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, İstanbul Havalimanı'nda telefonda konuşurken yakalandı. Jeffrey, Türkiye temasları hakkında brifing verirken 'Suriye'nin kuzeyinde Türklerle durumumuz iyileşti, Ruslarla kötüleşti dediği duyuldu.'

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-13 16:58:19

James Jeffrey havalimanında telefonla konuşurken yakalandı: Suriye'nin kuzeyinde Türklerle durumumuz iyileşti

TIMETURK | HABER MERKEZİ

ABD-İran gerilimi ve İdlib sıcak gündemi oluştururken, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, 9 Ocak Perşembe günü Türkiye'ye gelmişti. Önemli temaslarda bulunan Jeffrey, bugün öğle saatlerinde Türkiye'den ayrılmak için İstanbul Havalimanı'na gitti.

TRT World sunucusu Adnan Nawaz da aynı saatlerde havalimanındaydı. Nawaz, Twitter hesabından bir video paylaşarak, Jeffrey'in şu an havalimanında olduğunu, onun ve ekibinin telefonda brifing verdiğini söyledi. Videoda, Jeffrey görünmese de sesi duyuluyordu.

ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, telefonda “Türklerle Suriye'nin kuzeyinde durumumuz oldukça iyileşti, Ruslarla oldukça kötüleşti" dedi.

Nawaz'ın paylaşımına yüksek sesle ve önemli meseleleri telefonda konuşmaları nedeniyle Jeffrey ve ekibini eleştiren bri emoji kullandı.

2020-01-13_17h26_39

İŞTE O ANLAR

Haber Ara