Dolar

32,5266

Euro

34,9114

Altın

2.425,12

Bist

9.722,09

İzmir'de otomobil güvenlik kulübesine daldı, güvenlik görevlisi ölümden kıl payı kurtuldu

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da bir otomobil hızını kontrol edemeyip güvenlik kulübesine çarptı. Güvenlik görevlisinin ölümden kıl payı kurtulduğu kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-24 18:23:05

İzmir'de otomobil güvenlik kulübesine daldı, güvenlik görevlisi ölümden kıl payı kurtuldu

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Port bölgesinde sabah 05.45 sularında meydana gelen olayda, Ö.C. önderliğindeki otomobil, hızla ilerliyordu. Bu esnada Ö.C.'nin kullandığı araç hızını alamayıp bölgede bulunan güvenlik kulübesine çarptı. Kaza sonrasında bölge savaş alanına döndü. O esnada kulübede bulunan güvenlik görevlisi ölümden kıl payı kurtuldu.

Aracın kulübeye çarpmasıyla birlikte ayağı kırılıan güvenlik görevlisi, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer yandan feci kaza, saniye saniye kameralara yansıdı. Mala zarar veren ve yaralanmaya sebep olan araç sürücüsü Ö.C. ve aracın içindeki A.S. ile M.R., Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerde alkolsüz çıkan şahısların, Çeşme Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

Haber Ara