Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

İzmir’de gündem ulaşımda zam

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde toplu ulaşım tarifesi ve otopark fiyatlarında düzenlemeye gidilmesi konuşuldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-14 20:14:52

İzmir’de gündem ulaşımda zam

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu idaresinde gerçekleşti. Toplantıda, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Beşiktaş'ta 44 kişinin hayatını kaybettiği saldırı için ‘Teröre Lanet Bildirisi' okundu. Başkan Kocaoğlu, "Bir daha böyle bir acı yaşanmamasını umut ediyorum" dedi.

Mecliste toplu ulaşım tarifesinin yeniden düzenlenmesi için meclise önerge sunuldu. Zammın gerekçelerinin bulunduğu önerge oy çokluğuyla bütçe komisyonuna gönderildi. Ayrıca mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanlar Katlı Otoparkı ve Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı fiyat tarifesinde de değişiklik içeren önerge bütçe ile tüketici komisyonlarına gönderildi. Zamlar, komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis gündemine gelecek.

Öte yandan, Kültürpark Projesi'yle ilgili değişiklik içeren bir karar oy birliğiyle meclisten geçti. Maddeye göre İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeniden tasarlayacağı Kültürpark için çalışmaların tek elden yürütülmesi amacıyla bir şube müdürlüğü kurma kararı aldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara