Dolar

32,5454

Euro

34,8326

Altın

2.439,46

Bist

9.722,09

İzci öğrenciler ant içti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu'nun İzci Ünitesi öğrencileri için yıldız takma ve ant içme töreni düzenlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-21 12:31:20

İzci öğrenciler ant içti
Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu'nun İzci Ünitesi öğrencileri için yıldız takma ve ant içme töreni düzenlendi.

27 minik öğrencinin izciliğin yıldızları olduğunu resmileştirmek için Atatürk İlkokulu Toplantı Salonunda öğrenci velilerinin de katılımıyla yıldız takma ve ant içme töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından davetlilere izcilik hakkında bilgiler veren İzci Lideri Sınıf Öğretmeni Yusuf İzzettin Kelek,İzci öğrencilerimiz siz velilerin verdiği destek sayesinde bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ellerinden geldiği kadar başarılı olmaya çalıştılar. Bu dönem kış şartları olması nedeniyle sadece yürüyüş ve el sanatları çalışması yaptık. Bunların arasında maket kamp alanı yapımı ve kartondan çeşitli hayvan figürleri oluşturduk. İzci gurubundaki çocuklarımızın 3 aylık süreci tamamlamış olmaları sebebiyle kendileri ant içecekler ve yıldız takacağız. Böylece yavrukurt olduklarını bir nevi kanıtlamış olacaklar. diye konuştu.

Daha sonra minik izciler tek tek İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek'in karşısında ant içtiler. Ant içme törenini takiben protokol üyeleri tarafından İzci Ünitesinde bulunan öğrencilerin boyunlarına önce fularları takıldı, ardından küme içindeki sarı, kırmızı, yeşil ve mavi öbek 27 öğrenciye yıldız takıldı.

Tören sonunda öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları pasta ve börekler hep birlikte tüketildi.(MA-EFE)

Haber Ara