Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

İTSO heyeti Mobilya Vadisi'nde

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Bursa yolu üzerinde hizmete giren Mobilya Vadisi AVM'yi ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-21 17:08:23

İTSO heyeti Mobilya Vadisi'nde
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Bursa yolu üzerinde hizmete giren Mobilya Vadisi AVM'yi ziyaret etti.

3 katta 40 bin metrekare alanda, 155 mobilya firması ile hizmet vermeye başlayan Mobilya Vadisi AVM'nin ilçedeki mobilya sektörüne önemli katkı yapacağına inandığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün mobilya üretmedeki başarısını toptan ve perakende satışta da gösterdiğini söyledi.

İTSO heyetine Mobilya Vadisi AVM hakkında bilgi aktaran Bülent Temelli, farklı bir anlayış ile hizmet vereceklerini söyledi. Tesiste fuarlardaki gibi bir düzenleme yaptıklarını, iç mekânı duvarlarla bölmeyip ferah bir ortam oluşturduklarını söyleyen Bülent Temelli, "Burada 365 gün açık olan bir çeşit fuar oluşturduk. 155 firma burada sürekli ürünlerini sergiliyorlar. Hem perakende, hemde toptan satış yapılıyor. Mobilya Vadisi AVM yakın bir gelecekte Türkiye'nin en prestijli Mobilya AVM'si olacak" dedi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'de mobilya sektörünün büyük hamleler gerçekleştirdiğini söyledi. İTSO'nun sektörün önünü açmak için yoğun bir çaba harcadığına vurgu yapan Metin Anıl, "İnegöl Ağaç İşleri Mobilya İhtisas OSB'nin kurulması, MODEF fuarlarının düzenlenmesi, İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu'nun kurulması, İnegöl Gümrüğü'nün açılması, yurt içi ve yurt dışı mobilya fuarlarına ticari geziler düzenlenmesi gibi konularda Odamız öncü rol üstlenmektedir. Çünkü biz İnegöl'ü Türkiye'nin mobilya başkenti yapmak arzusundayız" şeklinde konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara