Dolar

32,4766

Euro

34,9344

Altın

2.435,17

Bist

9.716,77

İstifa eden Morales’e, Rus kanalından iş teklifi!

Russia Today (RT) ve Sputnik’in Genel Yayın Yönetmeni Simonyan, Bolivya’da, asker ve polis baskısı sonucu dün devlet başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Evo Morales’e RT’nin İspanyolca kanalında kendi programını sunmayı teklif etti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-11 12:43:42

İstifa eden Morales’e, Rus kanalından iş teklifi!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in istifa etmesinden sonra, Rus kanalından ilginç iş teklifi geldi.

Russia Today (RT) ve Sputnik'in Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan, Bolivya'da, asker ve polis baskısı sonucu dün devlet başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Evo Morales'e RT'nin İspanyolca kanalında kendi programını sunmayı teklif etti.

Sputnik Türkçe'de yer alan habere göre, Simonyan, Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa gibi, Morales'in RT'de program sunabileceğini belirtti.

Telegram hesabından açıklama yapan Simonyan, “Morales'e RT'nin İspanyolca kanalında harika bir iş teklif ediyorum. (Eski Ekvador Devlet Başkanı Rafael) Correa, bizimle birlikte kendi programını sunuyor ve endişelenecek bir şeyi yok” ifadelerini kullandı.

2007-2017 yılları arasında Ekvador'un lideri olan Correa RT Espanol'da 2018 yılının başından beri ‘Conversando con Correa' isimli bir siyasi program sunuyor.

Haber Ara