Dolar

32,5403

Euro

34,8137

Altın

2.432,29

Bist

9.722,09

İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yarıda kestiren not!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasını yarıda kestiren 'not' sosyal medyaya sızdı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-05 18:40:24

İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yarıda kestiren not!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasını, aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğunun kendisine iletilmesi üzerine yarıda kesti. Kılıçdaroğlu'na iletilen mesaj ise sosyal medyaya sızdı. Kağıt notta ne yazıyordu?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in getirdiği notu okuduktan bir süre sonra konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu, "Saat 14.00'ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp'in Kılıçdaroğlu'na yazdığı notta şu ifadeler yer aldı: AKP anlaşmaya uymadı. Siz başlayınca RTE çıktı. Gündeme dair değerlendirmemi saat 14.00'te yapacağım, diyerek bitirin.

Hızla yayılan not şöyle:

not

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşma esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşma yaptığını öğrenince, kendi konuşmasını yarıda kesti. Kılıçdaroğlu, "Saat 14'ten sonra devam edeceğim" dedi.

 

Haber Ara