Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

İstanbul yollarında bayram sakinliği

Bayram tatilinde başka şehirlere giden araçların İstanbul içinde meydana getirdiği yoğunluğun ortadan kalkmasıyla İstanbul yolları bomboş kaldı...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-02 11:59:22

İstanbul yollarında bayram sakinliği

Bayram tatilinin başlaması ile birlikte beklenen trafik yoğunluğu yaşanmadı. Akşam saatlerinde her zamanki Cuma trafiği yaşanırken, iftar sonrası İstanbul trafiğindeki yoğunluk sona erdi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla, bayram tatili başlangıcında İstanbul içinde oluşan trafik yoğunluğu bu kez yaşanmadı. Her Cuma akşamı görülen trafik yoğunluğu iftar saatine kadar sürerken, iftar sonrasında yoğunluğu azaldı. Çevre yollarda trafik yoğunluğu tamamen sona ererken Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişi ve üzerinde yoğunluk olduğu görüldü.

Sabah saatlerinde trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre ise sadece yüzde 15'ti. Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve bunlara bağlanan otobanlarda herhangi bir yoğunluk yaşanmadı. Toplu taşıma araçları da boş kaldı.

Bayramın ilk kazası

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde tiner yüklü TIR'ın tünel girişine çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.
Kaza, sabah saatlerinde Bolu- Zonguldak yolunun Mengen İlçesi çıkışındaki Dorukan Tüneli'nde meydana geldi. Zonguldak yönüne giden TIR, henüz bilinmeyen nedenle tünel girişine duvara çarptı. Tiner yüklü TIR'da yangın çıktı. Kazada ilk belirlemelere göre TIR'da bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara