Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

İstanbul Valisi’nden '1 Mayıs' açıklaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs tedbirleriyle ilgili, “İstanbulluları rahatlatacak her türlü tedbir, elden geldiğince en üst seviyede alınacaktır” dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-28 13:20:56

İstanbul Valisi’nden '1 Mayıs' açıklaması

İHA'nın haberine göre, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Ticaret Odası'nda gazetecilerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Vali Şahin, 1 Mayıs'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gereken bütün önlemlerin alındığını belirten Vali Şahin, “İstanbul'da Bakırköy Pazar Yeri'nde işçi ve emekçilerimizin bir bayram tadında, bayram havasında kutlamaları için elimizden gelen hür türlü tedbir alınacaktır. Bu tedbirler en üst düzeyde uygulanacaktır. Burada hem katılımcıların hem de vatandaşlarımızın güvenliği ve huzurlu bir şekilde etkinliklerini yapabilmesi öncelikli amacımızdır. Bu noktada hem miting alanında hem hem miting alanına girişlerde ve güzergahlarda her türlü tedbir en üst seviyede alınacaktır” dedi.

“ VATANDAŞIMIZIN MİTİN ALANINA ULAŞIMINDA GEREKLİ KOLAYLIK SAĞLANACAKTIR”

Vali Şahin, “Ulaşım noktasında da toplu taşıma kurumlarımızla gerekli diyaloglar sağlanmıştır” diyerek, “Vatandaşlarımızın miting alanına ulaşılabilmesi için her türlü erişim için gerekli kolaylık sağlanacaktır" ifadesini kullandı.

“HER TÜRLÜ TEDBİR, ELDEN GELDİĞİNCE EN ÜST SEVİYEDE ALINACAKTIR”

Bir gazetecinin "Vapur seferleri çalışacak mı" şeklindeki sorusuna Vali Şahin, "Gerekli tedbirlerimizi yarın kamuoyuyla paylaşacağız. Hangi yolların trafiğe açık olduğu hangi güzergahların kullanılabileceği rahat ulaşım açısından sadece miting değil İstanbulluların ulaşımını da dikkate almak zorundayız. İstanbulluları rahatlatacak her türlü tedbir, elden geldiğince en üst seviyede alınacaktır” diye konuştu.

Haber Ara