Dolar

32,5512

Euro

34,8930

Altın

2.427,10

Bist

9.645,02

İstanbul trafiğinde tehlikeli şov

İstanbul'da, trafik magandası şehrin en kalabalık olduğu ve iki hastanenin bulunduğu caddede yaptığı tehlikeli şovla herkesin canını tehlikeye soktu

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-14 11:55:39

İstanbul trafiğinde tehlikeli şov
İstanbul'da, trafik magandası şehrin en kalabalık olduğu ve iki hastanenin bulunduğu caddede yaptığı tehlikeli şovla herkesin canını tehlikeye soktu.

Trafik magandaları tüm cezalara rağmen dur durak bilmiyor. Trafik magandasının bu kez adresi Fatih'te Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ydi. Geçtiğimiz hafta kaydedilen görüntülerde trafik magandası hastaneler bölgesinde terör estirdi. Dar caddede drift yapan magandadan sürücüler kendilerini korumaya çalıştı. Maganda tehlikeli şovuna yokuşta da devam etti. Bu sırada bir taksici, üzerine gelen magandadan kurtarmak için manevra yaptı. Taksici yaptığı bu manevrayla ekmek teknesini kurtardı. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde trafik magandası dar caddede drift yapıyor. Bu sırada sürücüler kendilerini kurtarmaya çalışıyor. Aracıyla yokuşa çıkan sürücüden taksici aracının son anda kurtarıyor.

Haber Ara