Dolar

32,4874

Euro

34,6230

Altın

2.474,15

Bist

9.534,08

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin hazırladığı iki kamu spotu yayınlanacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan incelemede hazırlanan filmler, kamu yararına uygun spot film olarak kabul edildi. Filmler RTÜK'ün önerisiyle yayın kuruluşları tarafından yayınlanacak

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-15 16:39:42

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin hazırladığı iki kamu spotu yayınlanacak

İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından hazırlanan ve koronavirüsle mücadelede ulaşım araçlarının kullanımında alınması gereken tedbirleri anlatan filmler televizyon kanallarında kamu spotu olarak yayınlanacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaştırma Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen "Trafikte Küçük Hata Yoktur" sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan iki filmde koronavirüs sürecinde toplu ulaşım araçları ve duraklarda uyulması gereken kurallarla alınması gereken tedbirler anlatılıyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan incelemede hazırlanan filmler, kamu yararına uygun spot film olarak kabul edildi. Filmler RTÜK'ün önerisiyle yayın kuruluşları tarafından yayınlanacak.

Kamu spotu olarak kabul edilen filmlere yayın kuruluşlarında ayrılan süre ve oran, reklamlar için ayrılan sürenin hesaplanmasında dikkate alınmıyor.

Haber Ara