Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

İstanbul sahilleri sessiz

Tarihi ve turistlik mekanlarıyla her mevsim milyonları ağırlayan İstanbul'un meşhur sahil şeridi de yeni tip koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında alınan kararlardan sonra boş kaldı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-06 14:00:14

İstanbul sahilleri sessiz
Her mevsim milyonları ağırlayan İstanbul'un sahil şeridi de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önleme çalışmaları kapsamında alınan kararlardan sonra boş kaldı.

İçişleri Bakanlığınca alınan kararlarla doğrultusunda Beşiktaş ve Sarıyer'de sahil şeridinde bulunan birçok işletme kepenk açmazken, vatandaşlar da dışarı çıkmadı.

Kentte yaşayanların yanı sıra il dışından gelenlerin ilk uğrak noktalarından olan Beşiktaş, Bebek, Ortaköy, Emirgan sahillerinde neredeyse kimse bulunmuyor. Polis ekipleri her ihtimale karşı şerit boyunca devriye atarken yollardaki trafik ise az seyrediyor.

Sahil şeridindeki banklarda yer bulmak ve eşsiz manzarayı izlemek için uzun bekleyişler gerektiren mekanlarda artık sadece martılar geziniyor. Çoğu ticari gezi amaçlı olan teknelerde sahile demir atarken, denize açılacakları günleri bekliyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara