Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

İstanbul Kahve Festivali'ne yoğun ilgi

20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Coffee Festival (İCF), yoğun ilgi gördü.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-09-23 20:01:36

İstanbul Kahve Festivali'ne yoğun ilgi

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İstanbul Coffee Festival (İCF), 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park‘ta düzenlendi.

Avrupa'nın en büyük ikinci kahve festivali için dünyanın değişik ülkelerinden gelen kahve uzmanları, kahveyle ilgili merak edilen tüm sorulara yanıt verdi.

Türk kahvesinden, çekirdek kahveye birçok marka kahvenin tanıtıldığı festivale olan ilgi oldukça fazlaydı. Festivale gelen katılımcılar, değişik ülkelerden gelen farklı aromadaki kahvelerin tadına bakma fırsatı buldu.

Festivale ilk defa katıldığını belirten Tayfun Özkağan, ortamı çok sıcak bulduğunu ve her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.

Hukuk fakültesinde öğrenci olan Ezgi Özel, festivalde çok farklı aromalarla, farklı ülkelerin kahvelerini tatma fırsatı yakaladıklarını ve seneye tekrar gelmek istediğini ifade etti.

Ünlü bir kahve makinesi üreticisini temsilen festivalde bulunan Büşra Kısmet, etkinliğe katılma sebeplerini şöyle açıkladı:

“Kahve severleri düşünerek en taze filtre kahveyi sunuyoruz. Kahvemizi tadan insanların memnun kalması bizleri sevindirdi. Bu organizasyonda yer almaktan çok mutluyuz. Burada çok daha fazla hedef kitleye ulaşabiliyoruz çünkü hem işveren hem de tüketici tarafıyla buluşma fırsatımız oluyor.”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara