Dolar

32,6007

Euro

34,8130

Altın

2.501,47

Bist

9.476,89

İstanbul kaçak kurban kesim manzaraları

İstanbul Sarıyer'de kesim için belirlenen noktalar dışında kaçak kurban kesimi yapıldı. Sarıyer Belediyesinin kurban kesim merkezinin yakınlarında yapılan kaçak kesimlere herhangi bir cezai işlem uygulanmaması dikkat çekti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-01 21:05:17

İstanbul kaçak kurban kesim manzaraları


Kurban Bayramı'nın ilk günü vatandaşların çoğu belediyelerin belirlediği kurban kesim alanlarında kurbanlarını keserken Sarıyer'de bazı vatandaşların kaçak kurban kesimi yaptığı görüldü. Sarıyer Belediyesinin kurbanlık kesim yerinin hemen yanında yapılan kaçak kesimlere zabıta ekiplerinin hiçbir müdahalede bulunmaması dikkat çekti. Kurban kesim yerinde değil de kaçak yollarla kurban kesen vatandaşlar ise sıra beklemek zorunda kaldıklarını ondan dolayı bu şekilde kestiklerini söyledi.

Belediye kurban kesim alanının yakınlarında ağaçların arasında küçükbaş hayvan kesen bir vatandaş, "1 gün bekleyecektik normalde. Yarına kadar beklememiz lazımdı. Şimdi 10 dakika sürdü" dedi.

Kaçak yerde kurban kesen başkan bir vatandaş ise "Sıra için kavga ediyorlar orada. Neredeyse birbirlerine girecekler bıçak bıçağa" şeklinde konuştu.

Kaçak kesim yapanlardan bir vatandaşın da hayvanla selfie yapması ise dikkat çekti.

Haber Ara