Dolar

32,5945

Euro

34,7862

Altın

2.498,02

Bist

9.461,25

İstanbul Emniyetindeki il içi atamalar belirlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde her yıl gerçekleştirilen il içi atamalar belli oldu. Buna göre, 2 emniyet müdür yardımcısı ile 2 ilçe ve 5 şube müdürünün görev yeri değişirken, il emniyet müdür yardımcılığı sayısının da 32'den 25'e düşürüldü belirtildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-25 19:54:24

İstanbul Emniyetindeki il içi atamalar belirlendi


Hazırlanan son kararnamede 2'nci Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun'un Ataşehir, Ümraniye ve Maltepe ilçe emniyet müdürlüklerinden, Genel Denetleme Disiplin Şube Müdürü Alper Karalı'nın ise Hassas Bölgeleri Koruma ve Bakım Onarım Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandığı duyuruldu.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Bülent Yeşilyurt'un, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise 3'cü Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Kadıköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çakır'ın atandığı bildirildi.

Son atamalara göre, Genel Denetleme Disiplin Şube Müdürlüğüne 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Necmettin Yüksek, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğüne il dışından tayin olan Emniyet Müdürü Neslihan Şentürk, Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne aynı şubenin müdür yardımcısı Emniyet Amiri İsmet Emirza, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğüne, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürü Gürkan Dikyol, Koordinasyon Şube Müdürlüğüne, müdüriyet emrinde bulunan Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili atandı.

Yeni kararnamede 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Belge Yönetimi Şube Müdürü Mustafa Demir, Üsküdar İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına atanırken, Koordinasyon Şube Müdürü Saip Özdemir, il dışına tayin oldu. Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürü Erkan Karalı ise müdüriyet emrine verildi.

Diğer taraftan terfi alan 40 dördüncü sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amirinin yerleri de yine son kararname ile değiştirilmiş oldu.

Haber Ara