Dolar

32,3218

Euro

35,0855

Altın

2.300,02

Bist

9.060,56

İstanbul Emniyeti’nde 22 müdür yer değiştirdi

İstanbul Emniyeti’nde operasyonel şubelerde köklü değişiklik yapıldı. İşte görevden alınanlar ve yerlerine getirilenler...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 11:36:50

İstanbul Emniyeti’nde 22 müdür yer değiştirdi

İstanbul Emniyeti'nde operasyonel şubelerde köklü değişiklik yapıldı. İstihbarat Şube Müdürü Edip Vural görevden alınırken yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ali Sekkin getirildi. Mali, Kaçakçılık, Organize, Trafik ve Personel Şube'ye de yeni müdürler atandı.

Yenişafak'ın haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Çalışkan'ın atanmasının ardından başlayan görev değişiklikleri dün de devam etti. İstanbul Emniyeti'nde operasyonel şubelerin tamamında köklü değişiklikler yapıldı.

İstanbul'da 8 il emniyet müdür yardımcısı ile 14 şube ve ilçe emniyet müdürünün görev yerleri değişti. İstihbarat Şube Müdürü Edip Vural ve Kaçakçılık Şube Müdürü Aydın Yılmaz görevinden alındı. İstihbarat Şubenin başına Beşiktaş Emniyet Müdürü Serdar Ali Sekkin getirilirken, Edip Vural ise İNTERPOL Şube Müdürü oldu. Aydın Yılmaz'ın yeri görev yeri Silah ve Paylayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü olurken, Kaçakçılık Şube'nin başına Koordinasyon Şube Müdürü Feramuz Çetin getirildi.

HAKAN SIRALI GİTTİ

2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Burak Aktaş ve Mali Şube Müdürü Hakan Sıralı görevlerinden ayrıldı. Ömer Burak Aktaş, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Organize Şube'nin başına Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Gaffar Demir getirildi. Hakan Sıralı, Sultangazi ve Arnavutköy'den sorumlu olan İl Emniyet Müdür Yardımcılığına terfi ederken, Sıralı'nın koltuğuna Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Ömer Kumlu getirildi.

TRAFİK ŞUBE DE VAR

Değişiklikler bir süre önce yenilenen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne de yansıdı. Şube Müdürü Zafer Güven'den görevi, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Bülent Ay devraldı. Güven'in yeni görev yeri Koordinasyon Şube Müdürlüğü oldu. Personelden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin ise Müdüriyet emrine alındı. Mali Şube Müdür Yardımcısı Arzum Nazman, Önleyici Hizmetler Şube Müdürü oldu. Personel Şube Müdürlüğü koltuğuna Şükrü Serkan Karabağ oturdu.

İLÇELERE ATAMA

Boşalan ilçe emniyet müdürlüklerine de atamalar yapıldı. Beşiktaş'a Personel Şube Müdürü Caner Çoşar, Beyoğlu'na Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ve Eyüp'e İNTERPOL Şube Müdürü İsmail Dinçer Öğüt atandı. Değişikliklerin geniş kapsamlı olarak ilçe emniyet müdürlüklerine de yansıyacağı öğrenildi. Görevden alınan emniyet müdürleri, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra göreve gelerek başta yasadışı dinleme operasyonları olmak üzere birçok operasyona imza atmıştı.

Haber Ara