Dolar

32,4961

Euro

34,9162

Altın

2.435,83

Bist

9.716,77

İstanbul'da yarın hamileler idari izinli mi? 17 Şubat hamilelere kar tatili var mı?

İstanbul'da yarın (17 şubat) hamileler idari izinli mi? İstanbul'da hafta sonunda yağmaya başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yarın da 17 Şubat çarşamba günü yüz yüze eğitime kar arası verildiğini açıkladı. Hamileler yarın izinli mi? Hamilelere (gebelere) kar tatili var mı? Hamile (gebe) kamu çalışanları için de açıklama yapan Vali Yerlikaya kamu kurumlarında çalışan hamile personelin belirtilen tatil süresince idari izinli olduğunu belirtti. Hamilelere idari izin kaç gün?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-16 17:12:06

İstanbul'da yarın hamileler idari izinli mi? 17 Şubat hamilelere kar tatili var mı?

İstanbul'da yarın (17 şubat) hamileler idari izinli mi? İstanbul'da hafta sonunda yağmaya başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yarın da 17 Şubat çarşamba günü yüz yüze eğitime kar arası verildiğini açıkladı. Hamileler yarın izinli mi? Hamilelere (gebelere) kar tatili  var mı? Hamile (gebe) kamu çalışanları için de açıklama yapan Vali Yerlikaya kamu kurumlarında çalışan hamile personelin belirtilen tatil süresince idari izinli olduğunu belirtti. Hamilelere idari izin kaç gün?

İstanbul'da yarın hamileler idari izinli mi? 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime yarın (17Şubat)  ara verildiğini duyurdu.Milyonlarca kamu çalışanı da izinli olup olmadıklarını araştırmaya başladı. Kamu çalışanlarına her hangi biri kar izni açıklaması gelmedi. Ancak kamuda çalışan hamile personellere ilişkin Vali Yerlikaya bir açıklamada bulundu. İstanbul'da yarın (17 Şubat) hamileler idari izinli mi? Hamileler kar izni var mı? Hamileler yarın izinli mi?

17 Şubat hamilelere kar tatili var mı?

Hamilelere kar tatili var mı? diye soran hamile perasonellere Vali Yerlikaya açıklaması ile yanıt verdi. İşte Vali Yerlikaya'nın hamileleri ilgilendiren açıklaması.

"Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır. İlimizi etkileyen olumsuz hava şartları nedeniyle ilgili kurumlarımızın ekipleri 24 saat esasıyla görev yapmaya devam ediyor. Sizlerden, kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı bekliyoruz."

Haber Ara