Dolar

32,3881

Euro

35,0018

Altın

2.326,17

Bist

9.079,97

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda hareketli dakikalar!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-04 08:07:29

İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda hareketli dakikalar!

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy Yeni Mahalle 551. sokağında saat 23.00 sıralarında uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDILAR

Olay yerine ilk olarak gelen sivil ekip, çatışmanın ortasında kaldı. Olaya müdahale eden sivil ekip, çatışan grup üyelerinden bir kişiyi yaralayarak etkisiz hale getiririlirken, diğer grup üyeleri yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

DHA'dan Murat Deliklitaş ve Ali Kerem Bengi'nin haberine göre çatışma sırasında sivil ekip otosu ve sokakta park halinde olan diğer otomobillere çok sayıda kurşun isabet ettiği öğrenildi.

59acdbab0f254426e0ecf9a2

5_27

2_22

7_13

6_11

4_19

1_18

ÖZEL HAREKAT DİDİK DİKİK ARADI

Çatışma sonrası polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Özel Harekat timleri de çatışmaya giren her iki grup üyelerinin bulunması için, saklanabilecekleri tahmin edilen bazı adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon sonunda bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Çatışma sırasında panik yaşadıklarını belirten bir sokak sakini "Yaklaşık 3 yıldır devam eden bir olay bu. Yaklaşık 1 haftadır da çatışma var burada. Uyuşturucu satıcıları kendi aralarında sürtüşüyorlar. Bu olaylar karşısında önlem halen yok. Biz bu yaşananlardan şikayetçiyiz. Önlem alınması için illaki birinin ölmesi mi gerekiyor? Bugüne kadar kimsenin başına bir şey gelmedi ancak gelmeyeceği anlamına gelmiyor" diye konuştu.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara