Dolar

32,3827

Euro

35,0582

Altın

2.325,03

Bist

9.110,65

İstanbul'da sokak hayvanlarına sokak atları da eklendi

İstanbul'da etkili olan kar yağışı Arnavutköy'deki sokak hayvanlarını ve başıboş atları da vurdu. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini artırdığı Arnavutköy'de başıboş halde dolaşan 9 at, sığınacak yer aradı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-25 12:59:16

İstanbul'da sokak hayvanlarına sokak atları da eklendi

İstanbul'da etkili olan kar yağışı Arnavutköy'deki sokak hayvanlarını ve başıboş atları da vurdu. Kar yağışının akşam saatlerinde etkisini artırdığı Arnavutköy'de başıboş halde dolaşan 9 at, sığınacak yer aradı. Atlar, sokak aralarında dolaşırken soğuktan korunabilmek için zaman zaman binaların balkon altlarına giriyor.

Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde görülen başıboş atlar, soğuktan korunma için sığınacak karınlarını doyuracak yer aradı. Sokak sokak dolaşan atlar, mahalle sakinlerinin cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

 

BAZILARI TOPALLAYARAK YÜRÜDÜ

 Atların oldukça bakımsız oldukları gözlerden kaçmadı. Aralarında yavru tayların da olduğu 9 attan bazılarının ise topallayarak yürüdüğü gözlendi.

Gece yarısı soğuk havanın kendisini iyice hissettirdiği Arnavutköy'de atlar, sokak arlarında izlerini kaybederek uzaklaştılar.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara