Dolar

32,6016

Euro

34,7997

Altın

2.497,68

Bist

9.481,20

İstanbul'da servis minibüsünde patlama!

Pendik'te, üniversite öğrencilerini taşıyan seyir halindeki bir servis minibüsünde patlama meydana geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-26 18:35:06

İstanbul'da servis minibüsünde patlama!

İstanbul'un Pendik ilçesinde özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan servis minibüsünde seyir halindeyken patlama meydana geldi. Patlamada 6 kişi yaralandı.

Olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınarak, trafik durduruldu. İnceleme sırasında, servis minibüsü etrafına dağılmış çok sayıda çivi ve metal parçalarının olduğu görüldü.

ÖĞRENCİ GİBİ DAVRANAN BİR KİŞİ ÇANTAYI MİNİBÜSE BIRAKTI

Patlamanın nedenine ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın edindiği bilgiye göre, öğrenci gibi davranan bir kişi çantayı minibüse bıraktıktan sonra, hemen geleceğini söyledi ve araçtan uzaklaştı. Minibüs bir süre bekledikten sonra hareket etti ve yolda seyir halindeyken çanta infilak etti.

YARALILARIN DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Üniversitesi Kurucusu Bekir Okan, servis minibüsündeki olayda yaralanan öğrencilerin tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Yaralıları ziyaret eden Okan, öğrencilerin durumlarıyla ilgili de hastane yetkililerinden bilgi aldı. Hastane çıkışında konuşan Okan, "Yaralıların durumu iyi. Bizim hastanemize sevk edildi. İlk aldığımız bilgilere göre olay kaza" dedi.

Yaralıların durumlarıyla ilgili bilgi veren hastane yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel ise "Bizim hastanemize 3 yaralı geldi. Durumları iyi, hayati tehlikeleri yok" diye konuştu.

Olayın ardından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Okan Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Canat Uyar ile diğer 2 yaralı, buradan Tuzla'daki Okan Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber Ara