Dolar

32,5900

Euro

34,7905

Altın

2.406,21

Bist

9.645,02

İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Restoranlar ne zaman açılacak?

İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı tüm Türkiye'de uygulanan koronavirüs kısıtlamalarını görüşmek üzere toplandı. Toplantı da İstanbul için de önemli kararların açıklanması bekleniyor. Esnafın gözü de çıkacak kararlarda. Peki İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Kabine Toplantısı'ndan çıkacak kararlara göre İstanbul'da restoranların açılıp açılmayacağı belli olacak. Peki restoranlar ne zaman açılacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 19:54:27

İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Restoranlar ne zaman açılacak?

İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı tüm Türkiye'de uygulanan koronavirüs kısıtlamalarını görüşmek üzere toplandı. Toplantı da İstanbul için de önemli kararların açıklanması bekleniyor. Esnafın gözü de çıkacak kararlarda. Peki İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Kabine Toplantısı'ndan çıkacak kararlara göre İstanbul'da restoranların açılıp açılmayacağı belli olacak. Peki restoranlar ne zaman açılacak?

İstanbul'da restoranlar açıldı mı?

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle binlerce kafe ve restoran kapatılmıştı. Paket servis ile ayakta durmaya çalışan kafe ve restoran sahipleri Kabine Toplantısı'ndan çıkacak kararları bekliyor. Peki İstanbul'da restoranlar açıldı mı? Kabine Toplantısı henüz kararlarını açıklamadı. Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamaya göre İstanbul'da restoranların açılıp açılmayacağı belli olacak.

estoranlar ne zaman açılacak?

İstanbul'da restoranların açılıp açılmayacağı henüz netlik kazanmadı. Kabine Toplantısı sonrası açıklanan yeni kararlar ile İstanbul'da restoranların durumu belli olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan restoranlar için Mart ayını işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan kafeler ve restoranlarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı "Mart ayı itibarıyla kademli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Salgın tedbirleriyle sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır." demişti.

İstanbulda restoranlar açıldı mı Restoranlar ne zaman açılacak (2)

Haber Ara