Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

İstanbul'da profesyonel güreş şenliği yapıldı

Volkswagen Arena'daki Turkish Power Wrestling organizasyonunda 6 müsabaka oynandı- Şölende olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül ile 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı İsmail Balaban'a plaket takdim edildi

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-31 21:51:06

İstanbul'da profesyonel güreş şenliği yapıldı
İstanbul'da dünyaca ünlü birçok sporcunun katılımıyla Turkish Power Wrestling (Türk Gücü Güreş) organizasyonu düzenlendi.

Halk arasında Amerikan güreşi olarak bilinen profesyonel güreş şölenine, Maslak'taki Volkswagen Arena ev sahipliği yaptı.

Organizasyondaki ilk maçta Tron, Demolition Davies'i mağlup etti. Ardından yapılan kadınlar müsabakasında ise Natalia Markova, Shanna'yı yendi.

Üçüncü karşılaşma, Jonny Storm ile Joe Legend arasında oynandı. Storm, rakibinin yaptığı kural dışı hareketten dolayı hakem tarafından diskalifiye edilmesi nedeniyle müsabakanın galibi ilan edildi.

Dördüncü mücadelede ise Doug Williams, Ivan Markov ve Tom La Ruffa karşılaştı. Masa, merdiven ve sandalye kullanmanın serbest olduğu müsabakadan Tom La Ruffa galip geldi. La Ruffa, böylece bir sonraki Turkish Power Wrestling organizasyonuna katılma hakkı elde etti.

Beşinci müsabakada ise Türk sporcular kozlarını paylaştı. Demirci lakaplı Kubilay Koçgün, Samuray lakabıyla bilinen Ferit Can'ı mağlup etti.

Profesyonel güreş şölenindeki altıncı ve son maçta ise Murat Bosporus ile MVP karşılaştı. Ancak müsabaka esnasında Tron ile Markov da ringe çıktı. Daha sonra ikişerli devam eden maçı Murat Bosporus ile MVP kazandı.

Üç binin üzerinde seyircinin takip ettiği organizasyonun son bölümünde ise olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül ile 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı İsmail Balaban'a teşekkür plaketi verildi.

Öte yandan organizasyonu takip eden 2 seyirciye, cep telefonu ile elektrikli scooter hediye edildi.

Haber Ara