Dolar

32,5860

Euro

34,7636

Altın

2.505,87

Bist

9.693,46

İstanbul'da 'koşu'şturmaca

İstanbul sokaklarında turlamak kadar kentin sakin ve huzurlu yerlerinde sabah koşusu yapmak da önemli. İşte İstanbulluların sabah koşularında vazgeçilmez mekanlar....

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-16 08:41:31

İstanbul'da 'koşu'şturmaca

İstanbullular sabahın erken saatlerinden itibaren yürüyüş ve spor için belli bölgelere akın ederken kimileri sahile kimileri ise ormanlık alanlara koşuşturuyor.

Peki siz bulunduğunuz bölgeye göre nereleri tercih edersiniz....  İşte tercihlerden bazıları....

Ortaköy - Bebek - Tarabya - Sarıyer Sahil Yolu

Boğazın kıyısında koşmanın keyfini hiç bir şey veremez tabii. Yorulunca bir kafede mola vermek için bu rotal üzerinde bir çok durak bulabilirsiniz.

Zeytinburnu – Bakırköy Sahili

Güzel havalarda insan akınına uğrayan bu bölgenin keyfini sabahın erken saatlerinde çıkarabilirsiniz. Bu zamanlar dışında kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Maçka Parkı
Nişantaşı, Şişli, Taksim gibi lokasyonların yanı başında olması sebebiyle pek çok insanın tercih ettiği Maçka Parkı haftaiçi sabahları çok sakin oluyor, öneririz.

Emirgan Korusu

Günün her saati koşmaya uygun mekanlardan birisi ancak haftasonları ve lale mevsiminde çok kalabalık olabiliyor, haberiniz olsun.

Feneryolu – Suadiye Sahili
Haftasonu kalabalık oluyor ancak hafta içleri dilediğiniz gibi koşabilirsiniz. Bisikletlilere dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyoruz.

Belgrad Ormanı
Adı üstünde orman olduğu için, her türlü koşula hazırlıklı olmanızı tavsiye ederiz. Bahar ve yaz aylarında piknikçilerden korunmak için sabahları tercih edin.

 

Haber Ara