Dolar

32,5488

Euro

34,8508

Altın

2.436,38

Bist

9.722,09

İsrailli şarkıcı, Şeyh Nahyan’ın daveti üzerine Dubai’de

İşgal devleti İsrailli şarkıcı Omer Adam, BAE ile İsrail arasında normalleşme anlaşmasının imzalanmasından bir aydan kısa bir süre önce bugünlerde, BAE Şeyhi Nahyan’ın daveti üzerine Dubai’yi ziyaret ediyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-11 09:45:36

İsrailli şarkıcı, Şeyh Nahyan’ın daveti üzerine Dubai’de

İşgal devleti İsrailli şarkıcı Omer Adam, BAE ile İsrail arasında normalleşme anlaşmasının imzalanmasından bir aydan kısa bir süre önce bugünlerde, BAE Şeyhi Nahyan'ın daveti üzerine Dubai'yi ziyaret ediyor.

Adam'ın ziyareti, Şeyh Hamad bin Khalifa Al Nahyan'ın ve Emirates Solly Wolf'taki Yahudi cemaatinin başının davetiyle geldi.

160239317286622800

İsrailli pop şarkıcısı Adam, Şeyh'in evini ve Dubai'deki Yahudi cemaati tarafından yönetilen bir sinagogu ziyaret ederek, Yahudiler tarafından Cuma günü kutlanan ve Cumartesi günü sona eren Yahudi bayramı "Tevrat sevinci" ile aynı zamana denk geldi.

Adam'ın, Dubai'de özel bir bayram ritüeli gerçekleştirdiği bir video klip yayınlandı. İsrailli şarkıcı Adam, bayram sırasında “Her birimiz kendisi ve Tanrı arasında zihinsel hesaplamalar yapıyoruz. Ve ben İsrail halkını seven harika bir insanla tanışmayı seçtim" dedi.

İsrailli şarkıcı Adam, Dubai ziyaretiyle ilgili olarak "Savaşsız ve terörizm olmadan daha iyi bir dünya için umudun olduğu Emirlikler'de bir müzik ve sanat elçisi olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

İsrail Kanalı 12 ise, şarkıcı Adam'ın Dubai'de ilk iş ilişkisini kuracağını belirtti.

Kaynak: alalamtv.net

 

Haber Ara