Dolar

32,3636

Euro

34,9440

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

İsrail masumları katletmeye devam ediyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-10 16:18:50

İsrail masumları katletmeye devam ediyor

Siyonist rejim İtrail sistematik ve bilinçli olarak Filistin'de soykırım yapmaktadır. Yıllardan beri Gazze Şeridi'ni abluka altına tutan diktatör yöneticilerin çıkardığı zulüm yasalarına dayanarak olmadık ve uyduruk bahanelerle katliam yapmaktadır. Her gün ortalama üç veya dört kişiyi öldürüyor. Adı konulmamış ve tek taraflı savaş yürüten Siyonist rejimyasaklanmış silahları kullanarak hem insanlık hem de savaş suçu işliyor.

Siyonist İsrail'in zulmü aslında bundan bir asır önce başladı. Zamanın en güçlü emperyalist devleti olan İngiltere Hicaz bölgesinden Osmanlı Halifesini ve ordusunu yenilgiye uğratmak için yapmadığı entrika ve hilenin kalmadığı biliniyor. Bölge halkını Osmanlıya karşı kışkırtmak için her ne kadar plan yapmış olsa da başarılı olamayınca devreye Siyonist Yahudiler sokuldu.

Arap aşiretlerinin Osmanlı'ya karşı savaşmayı reddetmesi İngilizleri derin telaşa düşürünce Şerif Hüseyin, Abdülaziz İbni el-Suud ile Vahhabi mezhebini devreye soktular. Bu hainlere emperyalist İngiltere büyük ikballer vadetti. Devlet olma ve bölgenin hakimiyetinin verileceği ısrarla vurgulandı.

Zayıf karakterin yanında iman ve İslam ahlakının eksikliği birleşince emperyalistlerin önlerine sürdükleri bu kirli oyununbir parçası olmayı kabul ettiler. İngiltere'den doğrudan aldıkları silah ve mühimmatla ilk olarak Halife'ye bağlı olan Arap aşiretlerine saldırdılar.

İngilizler bu saldırıların Osmanlı askerleri tarafından yapıldığına dair yalan haberler yayarak Arap halkını Osmanlıya karşı kışkırtma işini bölgede bulunan Siyonist Yahudiler tarafından yönetiliyordu. Bölgeden Arapları kovarak Filistin topraklarında Siyonist bir devlet kurmak karşılığında zor durumda olan İngiltere'ye gönüllü casusluk ve paralı asker olarak görev yapmaya başladılar.

Filistin davasını çok önceden sattılar

İngilizlerin lojistik ve Yahudi teröristlerin istihbarat desteğiyle İbni Suud ve Vahhabiler Osmanlı birliklerine ağır darbelervurarak bölgeden çıkarılmasına vesile oldular. Yıllarca Osmanlı idaresi altında olan bölge birden iç savaş ve kaosunmerkezi haline geldi. Bir taraftan İngiliz mandasına gönül vermiş iş birlikçiler ile Siyonistlerin kandırdığı bedbaht hainler, diğer tarafta ise Halife'nin ve ümmetin selameti için mücadele eden kahramanlar vardı. Küffarın mübarek beldelere elinin ve yönetiminin ulaşmaması için kutlu dava uğruna mücadele verenler şehadet şerbetini içti.

Emperyalist ve Siyonistlerin kandırdığı hain ve işbirlikçiler de hedeflerine ulaştı. Halife'nin ordusu yenildi ve daha sonra ”Ortadoğu” olarak adlandırılan topraklardan hoş olmayan bir şekilde ayrıldı. Ardından hain kabile reisleri kendilerine devletçikler kurdular. Ancak Filistinlilere devlet olma hakkı tanınmadı. Siyonistler, arasında ilk kıblemizin olduğu Mescid-i Aksa'nın da olduğu, bölgeyi kendilerine yurt olarak seçtiler. Zaten başından beri asıl amaçları buydu.

İşbirlikçi Araplar Filistin'i ve Filistin davasını aslında bir asır önce kendi ikballeri için sattı. Şimdi ise her toplantıda Filistin'in özgürlüğünden bahsedenlerin hiçbiri samimi ve gerçekçi değildir. Bağımsız bir Filistin devleti olursa bu yöneticilerin ellerinden Filistin kozu alınır. Dolayısıyla hiçbir Ortadoğu lideri gerçek anlamda özgür Filistin'i istemez.

Birinci dünya savaşında yenilgiye uğrayan Osmanlının yokluğu fırsat bilinerek Sykes-Picot antlaşması İngiltere, Rusya ve Fransa arasında imzalanarak bölge ülkelerini aralarında bölüştürdüler. Hala bu sinsice ve bölücü antlaşmanınortaya çıkardığı sorunlarla bölgemiz adeta bir ateş yumağı içindedir.

Önceden Siyonist rejim Filistin ve Mescid-i Aksa'ya karşı bil fiil işlemiş olsa ümmet her taraftan ayağa kalkar ve protesto edilirdi. Ancak, Suriye, Irak, Yemen, Somali, Libya, Mali ve Afganistan gibi ülkelerde yaşanan vahşet, zulüm ve katliamlar öylesine dayanılmaz bir hal aldı ki Siyonistlerin uyguladığı hak ihlallerini protesto edecek takat kalmadı. Tam da böylesi bir zamanda terör devleti kendisi dışında olan herkesi özellikle Müslümanları katletmeye başladı.

Filistinlilerin naaşlarını ve organlarını çalıyor

Çıkarılan zulüm yasalarına dayanarak katil asker ve polislere doğrudan Filistinli sivilleri vurma hakkı verildi. Bu arada habis Siyonistlerin uydurduğu bir eylem turu ortaya çıkarıldı. Henüz daha çocuk yaştaki Filistinliler sözde ellerindekiçakı ve küçük bıçaklarla Robocop gibi giyinmiş Yahudi askerlere saldırma furyası başladı. saldırı yaparken hiçbirgörüntü yok ama o gencin öldürüldüğü rahatça görülüyor. Gizli çekim yapılan olaylarda Siyonist askerlerin katlettiği çocuğun na'şının yanına sonradan bıçak koyduğu görüldü.

Kahpece ve korkakça katledilenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bununla da kalmayan insanlık düşmanı rejim,kalleşçe katletmiş olduğu kişiyi terörist olarak kabul ediyor. Bir kısmının na'şına el koyuyor. Cesetler üzerine değişik deneme yaparken organları çalıyor. Bir kısmının ise ebeveynlerinin yaşadığı evi yıkarak sözde teröristin ailesi cezalandırılıyor. Evinden çıkan hiç kimsenin akşam sağ ve salim olarak dönme şansı yok.

Okuluna ve işine gidemeyen halkın tüm yaşam hakkı ellerinden alındı. Dünya hala bu zulme gözlerini kapatıyor. ABDve diğer soytarılar “İsrail'in güvenliğine sonuna kadar bağlıyız” şeklinde beyanat vererek İsrail'in katliam yapmasınayeşil ışık yakıyorlar.

Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin devletinin ilan edilmesi şimdiye kadar engellendi. İsrail dünyanın tenha köşelerinde kalmış ve toplumun dışladığı Yahudileri toplayıp işgal edilmiş topraklara getiriyor. Filistinli masumlardan gasp edilen ev ve arazilere yerleştirilen bu işgalci Yahudi yerleşimciler her fırsatta bir parça daha toprak çalabilmek için Filistinlileri katlediyor.

Siyonist İtrail'in gerekçesi hazır “ Bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu için öldürüldü” diyerek kendini savunuyor. Terör eylemlerini bahane ederek sivilleri katletmek için sokaklara çıkan Filistinli her an için gerekçe gösterilmeden vurulabilir veya gerekçesiz tutuklanarak 6 yıl sorgusuz hapiste kalabilir. Artık bölgede halk yaşayamaz hale geldi.

Filistinlilerin bir çoğu karşılaştıkları imtihanı başarıyla devam ettiriyor. Yaşanan zulme, işkenceye sessiz ve duyarsızkalanlar ise daha bu dünyadaki imtihanda başarısız olduklarını görüyoruz. Allah bizi imtihanı kazananlardan eylesin.

https//:twitter.com/aslanbalci1

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara