Dolar

32,3264

Euro

35,0746

Altın

2.300,17

Bist

8.994,25

İsrail jetleri Suriye'yi yeniden vurdu

İsrail ordusu:' İsrail jetleri, Suriye'de 12 hedefi vurdu. Bu hedefler arasında Esed rejimine ait üç hava savunma sistemi ile İran'a ait dört askeri üs de bulunuyor'- Şam'da Esed'in sarayına yakın yerleşimlerin uçaklar tarafından 6 kez vurduğu duyuruldu

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-10 11:49:57

İsrail jetleri Suriye'yi yeniden vurdu
İsrail ordusu, sabah saatlerinde savaş uçağının düşürülmesinin ardından Suriye'deki rejim ve İran hedeflerine yönelik yeni hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Ordudan yapılan açıklamada, İsrail jetlerinin Suriye'de 12 hedefi vurduğu belirtildi. Açıklamada, vurulan yerler arasında "Esed rejimine ait üç hava savunma sistemi ile İran'a ait dört askeri üssün de bulunduğu" kaydedildi.

Buna karşılık Suriye tarafından uçaksavar ateşi açıldığı ve İsrail'in kuzeyinde sirenlerin çaldığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca, "İsrail ordusu, tüm senaryolara hazırdır ve durum değerlendirmelerine göre hareket edecektir." denildi.

-Esed'in sarayının yakınları vuruldu

Şam, Humus ve Dera'daki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, İsrail savaş uçaklarının saldırısında Beşşar Esed'in sarayına yakın yerleşimlerde 6 büyük patlama meydana geldi. Ayrıca Şam'ın batısındaki 104. Tugay, Cebel Manaa'daki cephanelik, Dimas askeri noktaları ile Humus ilindeki T4 hava üssü ve ülkenin güneyindeki Dera ilinde yer alan Cibab bölgesindeki hedefler İsrail savaş uçaklarınca vuruldu.






Haber Ara