Dolar

32,3745

Euro

34,9906

Altın

2.326,10

Bist

9.100,75

İspanya vizesi nasıl alınır: 2020 vize ücreti ne kadar?

İspanya’ya gitmek hayallerinizden biriyse artık gerçek olması çok kolay. Marina Vize Başvuru Merkezi olarak hayallerinizi gerçekleştirmek ve vize sürecinizi hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-31 12:44:35

İspanya vizesi nasıl alınır: 2020 vize ücreti ne kadar?

Siz de vize almak için gereken belgelerin ne olduğunu öğrenmek ve yardım almak üzere kurumumuza başvuru yapabilirsiniz. Schengen ülkelerinden biri olduğu için Schengen vize prosedürüne tabi tutulan İspanya en çok turistin gittiği ülkelerden biridir. Her yıl binlerce turist akınına uğrayan İspanya'daki vize işlemleri de turistik zamanlarda daha yoğun geçmektedir.

İspanya'ya vize almak için vize başvurusu yapacak olanların pasaportlarında bazı hususlara dikkat etmesi gerekir. İspanya Vizesi başvurusu yapacakalrın dikkat edilmesi gereken hususlardan biride Pasaportun son 10 seneden eski olmaması gerekmektedir ve İspanya seyahatinizden döndükten sonra pasaportun devamlılığı en az 105 gün daha devam edecek olmalıdır. Ayrıca yan yana iki boş sayfa da bulunmalıdır. Pasaport ve vize işlemleriyle alakalı tüm soruları kurumumuza sorabilirsiniz.

İspanya Vizesi Nasıl Alınır?

İspanya vize başvurusu için göndereceğiniz belgelerde mutlaka finansal durumunuzu gösteren evraklar olmalıdır. Aynı zamanda artık Schengen vize başvuruları için biometrik fotoğraf standartları da getirilmiştir. Bu standartlar gereği vize için daha önce alınmadıysa parmak iziniz de alınabilir. Parmak izi uygulamasının geçerliliği 5 sene olsa da ülkeler kendi özel şartlarını oluşturabilir. Vize başvurusunda bulunduğunuz zaman fotoğrafınızın 6 aydan eski olmamasına dikkat etmeli ve lekeli olmamasına da özen göstermelisiniz. İspanya vizesi işlemleri için kullandığınız pasaport güncel olmalı ve yırtık, eskimiş gözükmemelidir.

1_454

Nüfus cüzdanınızın ön ve arkalı fotokopisini de belgelerin arasına koymalısınız. Finansal durumu gösteren belgeleri dikkatli hazırlamalısınız. Bu belgeler içerisine tapu, maaş bordrosu, araç ruhsatı, banka hesap özeti gibi belgeler girmektedir. Düzenli geliriniz varsa ıslak imzalı ve kaşeli olacak şekilde 3 aylık olacak şekilde belgeyi temin etmelisiniz. İspanya vizesi örneği için kurumumuza gelebilir ve gereken evraklarla ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Mesleki belgeleriniz dışında vize alacağınız zaman vize türüne göre istenecek olan belgelerin değişkenlik gösterebileceğini de unutmamalısınız.

Vize türlerine göre vize işlem ücretileri de değişir. Yani İspanya vize ücreti için keisn bir rakam vermek mümkün değildir. Schengen prosedürleri fiyatlar için de geçerli olsa da vize süresi ve türü farklı vize işlem ücretleri vermenize neden olacaktır. En kaliteli hizmeti en hızlı şekilde almak ve yurtdışı seyahat sürecine kadar destek almak istiyorsanız bir an önce şirketimize danışmalısınız.

İspanya Vize Çeşitleri

İspanya vize danışmanlığı veren kurumumuz tarafından alacağınız vizeler sayesinde hayallerinize kavuşacaksınız. Ancak öncesinde ne amaçla yurtdışına gittiğinizi bilmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Finlandiya'ya gitme nedeninize göre kurumumuz size en uygun olan vize türünü söyleyecek ve işlem prosedürlerine de bu şekilde devam edecektir diyebiliriz. Vize danışmanlığı yapan firmamız her vize türünde deneyimli olduğu için başvuruda bulunurken kullanılan evraklar hakkında da size yardımcı olacaktır.

İspanya Turist Vizesi

İspanya en çok turist alan ülkelerden biridir. Bu nedenle İspanya için verilen vizelerin çoğu da turistik vizelerdir. Turistik vizeler isminden de anlayacağınız gibi gezip görmeniz, İspanya içerisinde tatil yapmanız için verilen vizelerdir. Schengen turistik vizesi 90 gündür. Bu vizeyi alırken başvuru belgelerinizin içine muhakkak gidiş dönüş biletlerinizi ve konaklama için yaptığınız rezervasyon bilgilerini eklemelisiniz. Türkiye'ye dönme nedenlerinizi ne kadar net belirtirseniz o kadar faydalı olacaktır diyebiliriz. Bankada bulunan paranız da belgeler arasında olmalıdır. Turist vizeleri yaz aylarında daha yoğun olduğu için erken başvurmaya dikkat etmelisiniz.

İspanya Çalışma Vizesi

İspanya içerisinde çalışmak istiyorsanız kullanabileceğiniz vizenin adı çalışma vizesidir. Çalışma vizesi için kabul gördüğünüz şirketin İspanya Konsolosluğu içerisine antetli kağıt üzerine dilekçe yazması gerekir. Bu dilekçenin altında da ıslak imza ve kaşe olmalıdır. Çalışma vizeleri de eğitim vizeleri gibi 90 günden uzun süreli alınabilecek vizelerdir.

İspanya Eğitim Vizesi

İspanya içerisinde eğitim görmek istiyorsanız ve bir okula kabul edildiyseniz eğitim vizesinden yararlanarak 90 günden fazla İspanya içerisinde kalabilirsiniz. İspanya içerisinde kalmak için okulunuzun kabul mektubunu almalı ve ailenizin de maddi ve manevi destekçi olduğuna dair yazdığı dilekçeyi belgelerinizin arasına koymalısınız.

İspanya Evlilik Vizesi

İspanya içerisinde evlilik vizesi almak için bekarlık kağıdı almalı ve evlilik ehliyetini de evleneceğiniz kişiyle beraber almalısınız. Evlilik vizesi için kurumumuza da gelebilir ve gerken belgeleri çok daha kısa sürede öğrenerek işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Evlilik vizesi için sağlık raporunuz ve Türkiye'ye geri dönme nedenlerinizi de belirtmelisiniz. Finansal durumunuzu da belgelemek zorunda olduğunuzu muhakkak bilmelisiniz.

İspanya Express Vize

Hızlı bir şekilde İspanya'ya gitmek zorundaysanız o zaman alacağınız vize express vize olarak geçecektir. Express vize vize işlem süresinin minimuma indirildiği vizelerdir. Hızlı vize almak için başvuru yaparken ödediğiniz işlem ücreti daha fazla olabilir. Detaylı bilgi almak için yine kurumumuza gelerek gereken evrakları detaylarıyla beraber öğrenebilirsiniz. Vize başvurunuz en kısa sürede sonuçlanacak ve hızlıca ispanya seyahatinizi gerçekleştirebileceksiniz.

İspanya Ticari Vize

Ticari geziler için alınan vizeye de ticari vize denmektedir. Bu vizelerin belgeleri hem kişiler üzerinden hem de şirketler üzerinden olabilir. Şirketin resmi evraklarını ve finansal dökümlerini de iletmeniz gerekecektir. Ticari vizeler için işlemlerin eksiksiz olması önemlidir. Sonrasında kolaylıkla çıkan vize sayesinde İspanya gezinizi ticari olarak yapabilirsiniz diyebiliriz.

Küba Vizesi Nasıl Alınır: 2020 Vize Ücreti Ne Kadar?

Türkiye'den Küba'ya gitmek isteyen bireyler için Marina Vize Başvuru Merkezi her zaman en uygun fiyatları sunuyor. Konsolosluklara firmamız aracılığıyla yapacağınız vize başvurularınız sayesinde Küba için vize alabilirsiniz. Kırmızı, gri ve yeşil pasaport sahiplerinin ülkeye seyahat için vize şartı bulunmuyor. Bordo pasaportlu olan bireylerin pasaport, biyometrik fotoğraf, çalıştıkları kurumdan aldıkları izin, uluslar arası sağlık sigortası gibi belgelerini hazırlıyoruz.

Başvuran kişi tarafından kurumumuza gönderilmesi gereken kişisel belgeler ile birlikte, seyahatin gerçekleştirilebilmesi için belirlenmiş özel evraklar bulunuyor. Küba'ya vize almak isteyen herkes için Türkiye genelinde elektronik posta ve kargo yoluyla hizmet veriyoruz. Belgelerin fotoğraflarının e- postadan gönderilmesi ve nüfus cüzdanı, pasaport fotokopileriyle birlikte diğer evrakların postayla kurumumuza gönderilmesi yeterlidir.  Bordo pasaportu bulunan müşterilerimizin turistik 1 aylık, ticari ve eğitim için ise daha uzun süreli vizeler almasını sağlıyoruz.

2_420

Küba Vizesi Nasıl Alınır?

Türkiye'de Küba vizesi başvurusu yapma yetkisine sahip kurum olmamız sayesinde, en uygun fiyatlarla vize işlemlerinin sonuçlanmasını sağlıyoruz. Turistik amaçlarla, ticari veya eğitim nedeniyle Küba'ya gitmek isteyen bireylere Küba vizesi ücreti karşılığında tüm işlemleri yaparak 1 günde vize çıkartıyoruz. Eğer Amerika Birleşik Devletleri üzerinden seyahat edilmek isteniyorsa, bu durumda Küba vizesi alınmasına gerek yoktur. Çünkü ilk olarak Amerika rotası belirlenmişse, bu durumda Küba için alınan vize geçerliliğini yitirecektir.

Seyahatlerinizi doğrudan Küba'ya yapmak yerine, Amerika Birleşik Devletleri üzerinden yapmak isterseniz bu durum mümkün olmayacaktır. Fakat ABD yerine farklı ülkelerden gerçekleştirilecek seyahatler için Küba vizesi işlemleri geçerliliğini sürdürür.

Küba'ya 30 gün süreyle turistik faaliyetler için gitmek mümkündür. Çoğu zaman daha uzun süreli vize verilmiyor. Fakat konsolosluğa yapacağınız başvuruda sürecin detaylarını belirttiğiniz taktirde daha uzun süreli vizeyi farklı şekilde alabilirsiniz.

Ticari faaliyetler ve çalışma amacıyla ülkeye yapılacak seyahatler için vize işlemleri, turistik olanlardan daha fazla iş belgesi gerektiriyor. İşveren veya çalışan oluşuna bağlı olarak, Küba vizesi örneği almak için göndermeniz gereken belgeler değişecektir.

Küba Vize Çeşitleri

Türkiye'den kalkan uçaklarla Küba'ya gitmek isteyen bireylerin vize çeşitleri için başvurularını detaylı olarak yapması gerekiyor. Özellikle rotasında Amerika Birleşik Devletleri seyahatini Küba'nın öncesine koyan müşterilerimizin vize başvurusu farklı şekilde gerçekleştirilecektir. Türkiye'den Küba'ya direkt seferler turistik, ticari, eğitim, çalışma, evlilik gerekçeleriyle mümkün oluyor. ABD harici diğer ülkelerden geçiş yapılması da mümkün oluyor fakat öncesinde ABD'ye uğrayan yolcularımızın vizesini oradan alması gerekiyor. Küba'ya vize danışmanlığı hizmeti verdiğimiz için, vizelerin çeşitleri ve detaylarıyla ilgili tüm bilgilere canlı destek hattımızla iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Küba Turist Vizesi: Turistler tarafından sıkça ziyaret edilen ülkelerden bir tanesi olan Küba'ya gitmek için beş adet evrak gereklidir. Bunlardan iki tanesini firmamıza göndermeniz halinde, diğer üç evrakla ilgili işlemleri en uygun fiyatlarla gerçekleştiriyor ve ülkeye yapacağınız seyahat için konsoloslukla görüşüyoruz.

Acentamız tarafından Türkiye'de konsolosluk harcı, seyahat sigortası, uçak bileti belgeleri ve otel rezervasyonu belgeleri de konsolosluğa özel olarak sunuluyor. Başvurunun tamamen detaylı inceleme yapılmasının ardından yapılıyor olması, turist vizesi almak isteyen herkes için özel olarak vize temin etmemizi sağlıyor. Küba'ya gitmek üzere alacağınız vize, konsolosluğa yapılan başvurudan bir iş günü snrasında çıkarılıyor.

Küba Çalışma Vizesi: Küba'da çalışmak üzere alınacak olan vizede hangi kurumla anlaştığınıza bağlı olarak, firmadan davetiye almış olmalısınız. Anlaştığınız firma bulunmuyorsa, pasaportunuz, 1 adet biyometrikfotoğrafınız, ve nüfus cüzdanı fotokopiniz ile firmamıza evraklarınızı gönderebilirsiniz. Ticari davetiye ve diğer evraklara ek olarak uçak ile otel rezervasyonu yaptırmamızın ardından konsolosluğa başvuruda bulunuyoruz.

Küba Eğitim Vizesi: Küba'da eğitimle ilgili faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi ve ülkede bu gerekçeyle bulunulması için altı aylık sürede geçerli olan vize için başvuruda bulunuyoruz. Küba'ya gidecek olan müşterilerimiz için pasaport, 1 biyometrik fotoğraf, öğrenci olduğunuza dair belge gönderilmesi halinde başvuru işlemlerini başlatıyoruz. Seyahat sağlık sigortası, başvuru formu, uçak bileti rezervasyonu yapıldıktan sonra sadece 1 günün ardından vizeniz çıkarılacaktır.

Küba Evlilik Vizesi: Evlilik sonrasında Küba'ya taşınmak ve ülkede kalmak istemeniz durumunda bunun için evlilik vizesi almanız gereklidir. Evlilik cüzdanınızın bulunması, kimlik fotokopiniz, pasaportunuz, 1 adet biyometrik fotoğrafınızın bulunması gerekiyor. Bu evrakların dışında, firmamız tarafından uçak ve otel rezervasyonlarınız yapılarak sağlık sigortası ve başvuru formu oluşturuluyor ve başvurunuz yapılıyor.

Küba Express Vize: Express olarak alınacak vizeler için konsolosluklar sadece 1 gün içerisinde vizelerin işlemlerini sonuçlandırabiliyor. Vize verilecek ve verilmeyecek kişiler ayrılarak, ikinci iş gününe kalmaksızın sonuç hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Firmamıza başvurarak alacağınız vize ve diğer işlemlerin tümünün toplam ücreti 70 Euro'dur. Büyükelçilik – konsolosluk ile yaptığımız görüşmeler ve vizeniz için başvurularımızın ardından sadece 1 iş gününde vizeniz çıkarılabiliyor.

Küba Ticari Vize: Küba ticari faaliyetler için belirlemiş olduğu vize şartlarının tümünü ülkede 3 günden daha uzun süre kalacağınız göz önünde bulundurarak şekillendirmiştir. Eğer ülkeden ticari işlemler için dahi transit geçiş dışında uzun süreli planınız bulunuyorsa bu durumda vizeyi de özel şartlara göre alabilirsiniz. Küba'da bulunan firma tarafından gönderilen davetiye, çalıştığınız kurumdaki kıdeminizi belirten belge, SSK işe giriş belgeniz veya işverenseniz firma evraklarınız, pasaportunuz, T.C. kimlik nüfus cüzdanı fotokopiniz, 1 adet biyometrik fotoğrafınız bulunmalıdır.

Marina Vize Başvuru Merkezi Başvuru Merkezi

Aksaray Mahallesi Teceddüt Sokak

Tel:0212 530 04 25

Mobil: 0538 954 74 58

No:19/3 Fatih/İstanbul

E-Mail: [email protected]

Web: https://www.marinavize.com

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara