Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

İsmet Mısırlıoğlu Timeturk için yazdı: Berlin'de evlat nöbeti! Kızı kaçırılan anne Merkel'e seslendi!

BIG Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, Diyarbakır’daki annelerden güç alarak Berlin'de evlat nöbetine başlayan Maide T.‘nin eylemine katılarak gördüklerini ve hissettiklerini kaleme aldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-14 13:15:34

İsmet Mısırlıoğlu Timeturk için yazdı: Berlin'de evlat nöbeti! Kızı kaçırılan anne Merkel'e seslendi!

Yenilik ve Adalet Biriliği Partisi (BIG) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, 14 Mart 2020 tarihli yazısında, ''Terör örgütü PKK, güçlü olduğu Batı Avrupa ülkelerinde kültürel etkinlikler maskesi altında çocukların beyinlerini yıkıyor. Küçük yaşta kandırdıkları genç dimağları reşit yaşa ulaştıklarında Almanya dışına kaçırıyor. '' Ifadelerini kullandı İşte Mısırlıoğlu'nun konuya ilişkin yazısı:

PKK'nın arka bahçesi Almanya'dan feryat sesleri!

Diyarbakırlı annelerin evlat çığlıkları Berlin'de karşılık buldu. Aynı acıyı çeken tüm anneler artık tek seste birleşiyor: Çocuklarımızı geri verin.

Kızı Nilüfer dört ay önce PKK tarafından kaçırılan Maide T.'ye destek vermek için Berlin'deki eylemine katıldık. Yalnız olmadığını ve yanında olduğumuzu açık ve net şekilde ifade ettik.

Berlin Brandenburg kapısı önünde üçüncüsünü düzenlediği eylemde acılı anne, 20 yaşındaki Nilüfer'in serbest bırakılması için Alman hükümeti ve siyasi partilere seslendi.

Diyarbakırlı annelerin altı buçuk ayı geride bıraktığı oturma eylemine tüm dünyadan olumlu sesler gelmesi çok güzel. Artık gür sesler çıkıyor ve buna siyasi ve sivil oluşumlar da arka çıkıyor. 

367ddddb-43e4-47ff-b59c-a6d6904521c8

PKK, FETÖ METODLARI KULLANIYOR

Sadece Türkiye'nin değil Ortadoğu ve tüm gelişmiş ülkelerin baş belası olan bu örgüt, FETÖ'nün metodlarını kullanarak sempatizanlarını çocuklar arasından seçiyor.

Onları ideolojik doktrinasyondan geçirerek sonrasında istedikleri doğrultuda kullanıyor.

Terör örgütü PKK, güçlü olduğu Batı Avrupa ülkelerinde kültürel etkinlikler maskesi altında çocukların beyinlerini yıkıyor. Küçük yaşta kandırdıkları genç dimağları reşit yaşa ulaştıklarında Almanya dışına kaçırıyor.

İlk tercih ettikleri ülke ise İsviçre. Orada dağ kadrosu için teorik olarak hazırlıyorlar.

PKK, Avrupa Birliği ülkelerinde aşırı, şiddete başvuran ve tehlikeli terör organizasyonu olarak yasaklanmış örgütler arasında yer alıyor.

Bu yasak, AB üyesi olmayan İsviçre için geçerli değil. Bu da örgütün işine geliyor.

Dertli anne Maide, kızının Berlin'den kaçırıldıktan sonra İsviçre'ye götürüldüğünü söylüyor. Hatta kendisiyle iki hafta önce telefonla görüşmüş. Sadece bir buçuk dakika konuşabilmiş. O kadarına müsade etmiş terör örgütü mensupları. Kaldı ki yalnız da değilmiş. Kızına hazır, ezberletilmiş cümleler söyletmişler. "Anne, neden medyaya çıktın. Benim için eylem yapıyorsun?" şeklinde sitem ettirmişler.

NİLÜFER NASIL KAÇIRILDI?

Kızı Nilüfer'i Urfalı bir okul arkadaşının kültürel etkinlik bahanesiyle Wedding semtinde bulunan Navende Kurdistaniyen li Berline adlı derneğe götürdüğünü anlatıyor Maide Hanım.

Kızındaki değişikliği fark eden anne, dernekle bağını kesmeye çalıştığını belirtiyor. “Folklorü kestik ama bunlarla olan iletişimini kesememişiz. Kızım bana, anne beni çok ikna etmeye çalışıyorlar ama ben ikna olmayacağım, bir yere gitmeyeceğim, okuyacağım korkma dedi. Ama bir şekilde yine de kızımı benden kopardılar. Dört aydır kızımı göremiyorum, nerede olduğunu tam bilmiyorum. Kızım 18 yaşında ve reşit olduğu için polis de bir şey yapamayacağını söyledi çaresizim. Anladığım kadarıyla bu dernek ve benzeri bazı dernekler burada gençleri ve ailelerini örgütlemeye çalışıyorlar. Ailelerini para toplama amacıyla kullanıyorlar, gençleri de alıp götürmek için. Üstelik dernektekiler kendi çocuklarını göndermiyorlar, hep başkalarının çocuklarını gönderiyorlar. Muhtemelen ya dağa çıkarıyorlar ya da Suriye'ye gönderiyorlar” dedi.

PKK'NIN SİYASİ AYAĞI

PKK, Almanya'da yasak olmasına rağmen Sol Parti (die Linke), SPD ve Yeşiller'den siyasi arenada ciddi destek görüyor.

Sol Parti'nin Almanya milletvekili Sevim Dağdelen, çıktığı her televizyon programında terör örgütünün propagandasını yapıyor. Partisi 2014 yılında yasağın kaldırılması için meclise önerge bile vermişti.

Maide Hanım bu partilere de gitmiş ve kızının serbest bırakılması için onlardan da destek istemiş. Ama nafile. Fakat en azından olayı farklı boyutta, kederli bir anneden dinlemiş oldular. Belki insanlık adına iyi bir kalp taşıyan biri çıkar ve ya biz ne yapıyoruz der. Boşuna dememişler, en son umutlar ölür.

ALMANYA TEK TARAFLI DÜŞÜNÜYOR

Alman kamuoyu ve siyasi partileri Türkiye ve Kürtler konusunda tek kaynaktan ve taraflı şekilde besleniyor. İdeolojik körlük var.

Bu olguyu medya da ciddi şekilde körüklüyor. Hatta medyanın rolü bazı durumlarda siyasetin önüne bile geçebiliyor. Algı operasyonları yapmakta çok başarılı.

Dertli anne Almanya başbakanı Angela Merkel ve İçişleri Bakanı Horst Seehofer'e de seslenerek örgüte baskı uygulanmasını talep etti.

Bu örgüt Almanya'da yaşayan herkes için bir tehlike. PKK'nın gençlik kolları 2018'de Berlin başta olmak üzere Almanya'da bir çok Türk işyeri, dernek ve camiye saldırıda bulunmuş, ciddi hasara yol açmıştı.

Örgüt, korku ortamı oluşturmak için elinden geleni yapıyor. Şu ana kadar saldırıları düzenleyenlerden herhangi bir haber yok. Tutuklanma mı? Zaman uygun değil.

Almanya, Türkiye sınırından Yunanistan'a geçen Suriyeli çocukları ülkesine almak isterken Almanya'daki çocukların PKK tarafından ülke dışına kaçırılmasına göz yumuyor.

Adalet denilen şeyin bu olmaması gerek.

 

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara