Dolar

32,5981

Euro

34,8100

Altın

2.509,08

Bist

9.471,40

İsmail Köybaşı: Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum

Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşma imzalayan İsmail Köybaşı, şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe'ye ettiği küfür için özür diledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-14 15:17:31

İsmail Köybaşı: Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan İsmail Köybaşı önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Köybaşı'nın açıklamarı;

İŞTE iSMAİL KÖYBAŞI'NIN AÇIKLAMALARI:

"Futbol kariyerimi en verimli şekilde sürdürmek istedim. Kariyerini düşünen her futbolcu gibi ben de bir karar verdim. Beni sahipleneceğini hissettiren bir takıma geldim, burada olmaktan dolayı mutluyum, heyecanlıyım. Sahiplenilmek ve heyecandan bahsettim, bu konuda çok da fazla konuşmaya gerek yok. 3-5-2 hocamızın uygulamak istediği bir taktik, biz sadece bu taktiklere uymak için çalışırız. 3-5-2 benim futbol sistemime daha uygun sistem ancak bunlar çok fazla önem arz etmiyor. Hangi sistem olursa olsun, sahada her şeyi ortaya koyan bir İsmail olacak " şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe tezahüratı için de konuşan İsmail, "Camialar arasında büyük bir rekabet var, bizler de bazen istediğimiz şeyleri yapabiliyoruz. Neticesinde bir şampiyonluk kutlamasıydı, benim de o sırada ismim söylendi. Böyle bir olayın içerisinde olduğum için üzgünüm. Böyle bir görüntünün içerisinde istemesem de olmamam gerekirdi. Böyle bir durumdan rahatsız oldum, Fenerbahçe camiasından böyle bir durumda olduğum için özür dilerim. Bundan sonra bu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve beni de bu güzellikler ile anmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİ HERKES TANIR, PARAYLA İŞİM OLMAZ"

Gökhan Gönül ile ilgili kendisine yöneltilen soruya da cevap veren İsmail, ""Beni tanıyan herkes karakterimi iyi bilir, hiçbir zaman paraya önem vermedim, vermeyeceğim de. Aldığım karardan dolayı pişman değilim, mahcup değilim. Bir karar aldım ve bu kararımdan dolayı mutluyum. Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan daha fazla paraaldı, ben daha az aldım diye bir şey söylemedim" dedi.

Haber Ara