Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

İslam Ordusu'ndan Sultanahmet kınaması

Bugün Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından Suriye'de Esed rejimine karşı Şam ve kırsalında mücadele eden İslam Ordusundan açıklama geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-12 23:23:02

İslam Ordusu'ndan Sultanahmet kınaması

TİMETÜRK I FURKAN AZERİ

İslam Ordusunun medya ofisinden yapılan açıklamada: "İslam Ordusu komutanlığı bugün İstanbul'u hedef alan korkak terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz ve yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz" denildi. 

KORKAKÇA VE ALACAKÇA SALDIRI

İslam Ordusu Sultanahmet'teki saldırının asıl amacının Suriye halkının yanında duran Türkiye'yi dizginlemek olduğunu söyledi. Söz konusu açıklamada: Bu alçakça saldırı gösteriyor ki; terör zayıf bırakılmış Suriye halkının yanında duran ülkeleri hedef alıyor. Nitekim bu terör saldırısının Türkiye'yi hedef almasının sebebi Türkiye'nin Suriye halkının yanında olmasındandır. Türkiye 1.5 milyon Suriyeli'ye kuçak açmış ve Suriyeliler Türkiye halkından ve milletinden sadece iyilik görmüştür. Bu tür korkakça yapılan saldırılar bu iki halkın düşmanları tarafından planlanıyor ve Türkiye'nin Suriye devriminin yanında durmasından vazgeçirmeyi planlıyor" ifadeleri kullanıldı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara