Dolar

32,5972

Euro

34,7874

Altın

2.496,06

Bist

9.524,59

IŞİD'den Türkiye'ye tehdit: Sürüleceksiniz

IŞİD'e ait Türkçe yayın yapan haber sitesi hilafettakip.com'da, 'Türkiye'nin bugün elleriyle işledikleri, Türkiye'ye döndürülecektir' denildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-30 13:59:27

IŞİD'den Türkiye'ye tehdit: Sürüleceksiniz

Türk savaş uçakları ilk kez önceki gün koalisyonun bir parçası olarak Suriye'deki IŞİD hedeferini vurmuş, dün de ikinci saldırıyı gerçekleştirmişti.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye ve ABD arasında IŞID ile mücadele konusundaki mevcut işbirliğinin daha da derinleştirilmesi yönünde alınan kararlar dahilinde hava saldırıları düzenlenmiştir" denildi.

Diken'in haberine göre saldırılar ve dışişleri açıklamasına Türkiye'de yayın yapan haber sitesi hilafettakip.com üzerinden yanıt veren IŞİD, tehditler savurdu.

'MÜSLÜMAN TOPRAKLARINDAN SÜRÜLECEKSİNİZ'

"Kafir', işbirlikçi Erdoğan, bundan 10 yıl önce de yine ABD askerlerinin Irak'ta yaptığı katliamı destekleyen mesajlar göndermişti" diye başlayan açıklamanın tam metni şöyle:

"Kafir, işbirlikçi, tağut Erdoğan'ın, 2014 Kobane kuşatmasındaysa ABD menfaati için Kobane'de PKK'ya yardım ettiği güneş kadar açıktır. Erdoğan, Peşmerge'yi, ÖSO'yu (Özgür Suriye Ordusu) Türkiye üzerinden sokup, gıda, ilaç ve teçhizat ile destekleyip Kobane'yi kurtardı. Haçlıların daha çabuk PKK ve Esad rejmine yardıma yetişmesi için incirliği (İncirlik Üsss kastediiyor) ABD'ye açtı."

Allah, tüm kafirleri ittifak ettikleri haçlılar ile haşredecek. Allah sizi muvahhid mücahidlerin elleriyle işgal ettiğiniz İslam topraklarından sürecek. Nasıl ki, Irak'ın elleriyle işledikleri bu gün onlara döndürüldüyse Türkiye'nin, bugün elleriyle işledikleri de Türkiye'ye döndürülecek. Şeytanın kurduğu düzeni zayıftır, güç ve kuvvet yalnızca Allah'ladır Biiznillah."

 

Haber Ara