Dolar

32,5473

Euro

34,8951

Altın

2.432,20

Bist

9.645,02

İş İnsanı Sufyan Cultrera: Spor Benim İçin Terapi

Almanya’da yaşayan İş İnsanı Sufyan Cultrera sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Günlük yaşamından kareleri takipçileriyle paylaşan Sufyan Cultrera’nın spor ile ilgili paylaşımları büyük ilgi görüyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-28 12:57:29

İş İnsanı Sufyan Cultrera: Spor Benim İçin Terapi

Pandemi döneminde bile sporunu aksatmadığını düzenli olarak devam ettiğini belirten sporcu Sufyan Cultrera spor yapmanın hayatındaki önemini anlattı “Spor benim için terapi ve yaşam biçimi, her zaman hayatımda spor vardı. Ancak artık sporsuz bir hayat düşünemiyorum. Sporumu asla aksatmıyorum. Seyahatlerimde dahi mutlaka zaman ayırıyorum. Spor yapmak benim için vakit buldukça yapacağım bir aktive değildir. Günlük yemek yemek, su içmek gibi hayatımın önemli bir yerindedir. Ekstrem sporları da deniyor ve yakından ilgileniyorum” dedi.

Gençlere sporu hayatına dahil etmeleri için tavsiyelerde bulunan Sufyan Cultrera “Gençlerin mutlaka sevecekleri ve hayatına katacakları bir spor dalı olmalı. İlgi duydukları alanı belirleyerek hayatına katmalılar. Spor yapmak dinç bir vücut için çok önemli. Hareketli bir yaşam tarzı belirlemek, sağlıklı olmaları ve sağlıklı yaşlanmaları için çok önemli. Günlük bir saat gibi bir zaman ayırarak formda kalabilirler. Sanıldığının aksine sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak zor değildir.” açıklamalarında bulundu.

Sosyal medyada oldukça fazla takipçisi bulunan Sufyan Cultrera “Sosyal medyada aktif olmayı seviyorum. İş ya da özel seyahatler için gittiğim yerlerde mutlaka fotoğraflar paylaşıyorum. Takipçilerimden de daha fazla fotoğraf paylaşmam için talep geliyor” dedi.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 12.26.37

Haber Ara