Dolar

32,3398

Euro

35,1213

Altın

2.234,53

Bist

8.730,97

İran'dan, Reyhanlı katliamının sorumlusu Mihraç Ural'a ödül!

Suriye'de bulunan İran Kültür Merkezi ve İran Haber Ajansı Müdürü Muhammed Zuheyir’in, Reyhanlı katliamından sorumlu DHKP-C - üyesi Mihraç Ural'a onur ve kahramanlık plaketi verdiği ortaya çıktı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-07 12:44:59

İran'dan, Reyhanlı katliamının sorumlusu Mihraç Ural'a ödül!

Suriye'de bulunan İran Kültür Merkezi ve İran Haber Ajansı Müdürü Muhammed Zuheyir'in, Reyhanlı katliamından sorumlu DHKP-C - üyesi Mihraç Ural'a onur ve kahramanlık plaketi verdiği ortaya çıktı.

Referans Medya'dan Ala Hacıoğlu'nun haberine göre; İran Devrim Muhafızları'na bağlı ‘'İran Haber Ajansı'nın da'' direktörlüğünü yapan Muhammed Zuheyir, terörist Mihraç Ural'ı direniş kahramanı ilan etti.

İran Haber Ajansı Sorumlusu Zuheyir, Hatay doğumlu ve Türkiye vatandaşı terörist Mihraç Ural'ı Suriye direnişinin lideri, vatanı ve gasp edilmiş hakları savunma mücadelesinin kahraman savaşçısı'' olarak gösterdi.

Muhammed Zuheyir, kırmızı bültenle aranan Reyhanlı ve Banyas gibi toplu katliamların bir numaralı ismi Mihraç Ural için “Kariyeri mücadele ve başarılarla dolu bir savaşçı'' dedi.

Lazkiye'de teröristin karargahına dönük ziyareti de ‘'bu kariyeri onurlandırmak amacıyla gerçekleştirilen gezi'' olarak nitelendirdi.

fb194e60-1e78-41b5-a52e-554a3ee156a7

Muhammed Zuheyir İran adına hazırlanan ve İran bayrağı ile sarmalanmış yazılı onur beratını! Suriye'de Ali Keyyali ismini kullanan Mihraç Ural'a verdi.

Kaynak: Referans Medya

Haber Ara