Dolar

32,5626

Euro

34,9387

Altın

2.426,84

Bist

9.722,09

Instagram'da silinen fotoğraflar nasıl geri alınır? Sildiğim fotoğrafı nasıl geri getiririm?

Instagram ilk günden itibaren kullanıcıları için birçok yeniliğe imzasını atıyor. Güncel teknolojiye ve yeniliğe açık olan instagram bu sefer fotoğraflarla ilgili bir değişiklik yaptı. Silinen fotoğrafların tekrar gelmesine ilişkin yapılan yenilik, kullanıcıları heyecanlandırdı. Peki ama instagramda silinen fotoğraflar nasıl geri gelir? Instagramda sildiğim fotografı nasıl geri alabilirim? Instagram'da silinen fotoğrafları geri alma, geri getirme özelliği nasıl çalışır? Hikaye, video, Reels, IGTV ve fotoğraf geri getirilir mi?Instagramda silinen fotoğraf geri gelir mi? İşte merak edilen instagram yenilikleri...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-04 12:04:00

Instagram'da silinen fotoğraflar nasıl geri alınır? Sildiğim fotoğrafı nasıl geri getiririm?

Instagram, silinen ftoğrafların geri alınabileceğine ilişkin bir yenilik yaptı. Kullanıcılarını sevindiren bu haberin ardından "Instagram'da sildiğim fotoğrafları nasıl geri alırım?" sorusu sıklıkla araştırılıyor. Peki ama hangi işlemleri yaparak instagram fotoğrafları geri alınır?

Instagram'da silinen fotoğraflar nasıl geri alınır? 

Kullanıcıların yıllardır istediği 'silinen içerikleri geri getirme' özelliği kullanıma açıldı. Instagram kullanıcıları bu özellik sayesinde fotoğraf, video, Reels, IGTV ve hikayeler dahil olmak üzere sildiği fotograf ya da videoyu geri alabilecek. Fakat söz konusu durum için belirli bir süre tanındı. Fotoğrafları geri almak isteyen kullanıcı 30 gün içerisinde bu işlemi uygulayabilir. 30 günün sonunda instagram otomatik olarak fotoğraf ve videoyu belleğinden kaldırıyor. Fakat hikayelerle ilgili farklı bir durum söz konusu. Silinen hikayeler için 30 günlük süre 24 saat olacak. Eğer hikaye silinmezse, arşivde yer almaya devam edecek.

Haber Ara