Dolar

32,5399

Euro

34,8658

Altın

2.432,19

Bist

9.645,02

İnsan merkezli eğitim sistemiyle Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları her öğrenci için başarıyı hedefliyor!

Öğrencilerin geleceğe her anlamda hazır ve özgüvenli yetişmesi için yepyeni bir eğitim sistemini benimsemiş Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları her yıl binlerce öğrenciye ışık tutuyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-23 16:37:28

İnsan merkezli eğitim sistemiyle Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları her öğrenci için başarıyı hedefliyor!

Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları "Bilgili, inançlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaç edinen" mottosuyla geleceğe yön verecek olan bir eğitim kurumu. Okulun alt yapısı, eğitimli öğretemleri ve özverili tavrıyla diğer okullardan kendini sıyırmayı başarmıştır.

Okul, öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirebilecekleri, her olayı yorumlayıp eleştirebilecekleri ve özgüvenli duruşa sahip olacakları yeni bir eğitim sistemini benimsemiştir. 2020 yılında birçok soruna karşın, binlerce öğrencisini iyi derecelerle mezun etmiş ve aynı zamanda birçoğunun da YKS'de dereceye girmesini sağlayan bir eğitim alt yapısı oluşturmuştur.

Sultan Fatih Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Türkiye İlmi İçtimai Hizmetler Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR'in önderliğinde, vizyon ve misyonunu koruyarak 2023'ü hedefleyen Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları eğitim odaklı, öğrenci ve velilerin ihtiyaçlarına karşılık veren bir kurumdur. Mezun olan öğrencilerin sadece eğitim değil; sevgi, ahlak, barış, özgüven ve saygı gibi kavramların benimsemesini sağlamıştır.

Anaokulundan lise son sınıfa kadar gereken bütün eğitimler bu alanda sağlanıyor. Mezun olan öğrenciler iki yabancı dil öğrenmiş, değerlerine bağlı, grup ve hizip taassubundan uzak özgür bireyler olarak hayata atılıyor. 

Haber Ara