Dolar

32,3781

Euro

34,9874

Altın

2.326,14

Bist

9.090,70

İngiltere'de bir Türk vatandaşı öldürüldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da dün meydana gelen silahlı saldırı sonucu bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiği bildirildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-11 14:49:11

İngiltere'de bir Türk vatandaşı öldürüldü

AA'nın haberine göre, Londra polisinden yapılan açıklamada, başkentin kuzeyinde bulunan Wood Green semtindeki Lordship Lane'de dün akşam üzeri meydana gelensilahlı saldırı sonucu olay yerine gidildiği belirtildi. 

Saldırıda 40 yaşlarındaki bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, bir kişinin ise yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı kişinin 50'li yaşlarda bir kadın olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Londra polisi olayda hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin isimleriyle milliyetlerini bu aşamada açıklamayacağını bildirdi, ancak İngiliz basını, olayda ölen kişinin 42 yaşındaki iki çocuk babası Erdoğan Güzel olduğunu aktardı. 

Haberde görgü tanıklarının beyanına göre Güzel'in olay sırasında bir fırının önünde bulunduğu ve arabayla gelen bir grubun ateş açtığı bilgisine yer verildi. 

Haber Ara