Dolar

32,3798

Euro

35,0479

Altın

2.326,91

Bist

9.145,21

İngiltere Başbakanı: Terörizm terörizm doğuruyor

Londra'da meydana gelen saldırısı ile ilgili açıklama yapan İngiltere Başbakanı Theresa May, terörizm yeni saldırılar doğurduğunu söyledi. May, seçimlerin de planlandığı tarihte yapılacağını açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-04 13:45:35

İngiltere Başbakanı: Terörizm terörizm doğuruyor

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Londra'da dün gece meydana gelen saldırısı ile ilgili açıklama yapan İngiltere Başbakanı Theresa May, "Ülkemiz aşırıcılığa karşı çok fazla dayanıklı. Terörizm başka bir terörizm doğuruyor. Faillerin bunu örnek alarak başka saldırılar yapması için ilham kaynağı oluyor" dedi. May "Kalbimiz saldırıda yaralananlarla birlikte" açıklanmasını yaptı.

May, ayrıca "Aşırıcılık ülkemizde fazlasıyla tolere ediliyor" dedi. Bu açıklamanın ülkedeki Müslümanları hedef alacak politikalar oluşturup oluşturmayacağı endişesi ise sürüyor.

May 8 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin tarihinde bir değişiklik yapılmayacağını söyledi. İngiliz polisi ise yaptığı açıklamada 7 kişinin öldüğünü, 48 kişinin de hastanelere kaldırıldığını açıkladı.

MAY'E DESTEK DÜŞÜYOR

The Telegraph gazetesi de 8 Haziran Perşembe günü erken seçime gidecek olan İngiltere'de başbakan Theresa May'in oyları ve popülaritesinin günden güne düştüğünü belirtti.

Özellikle Machester saldırısı sonrasında May'e sandıkta desteğin düştüğü iddia edildi.

(HABERE GİTMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ)

661122

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara