Dolar

32,5839

Euro

34,7881

Altın

2.511,40

Bist

9.693,46

Influencer Siri Canberk Varış “Başarımı Çok Çalışmama Borçluyum”

Influencer ve tasarımcı Siri Canberk Varış, başarısını çok çalışmasına ve hayallerinin peşinden gitmesine borçlu olduğunu ifade etti. Varış; “Çocukken kurduğum hayallerimim bir bir gerçek olması için çok çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum. Hiçbir başarı kucağınıza düşmez. Düşse bile çalışıp beslemezseniz kalıcı bir başarı olmaz.” İfadelerini kullandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-06 18:02:21

Influencer Siri Canberk Varış “Başarımı Çok Çalışmama Borçluyum”

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç tasarımcı, @ohmygolds adlı Instagram hesabında yaptığı paylaşımlardaki tasarımlarla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabındaki yaklaşık 150 bin takipçisi ile oldukça önemli bir hedef kitleye sahip olan Siri Canberk Varış, özelikle moda ve giyim markalarının sıklıkla başvurduğu bir influencer.

“Hedef Kitleye Ulaşmanın En kestirme Yolu Sosyal Medya Reklamlarıdır.”

Moda ve giyim markaları yeni ürün ve kreasyon tanıtım kampanyalarını sosyal medya üzerinden yapma konusunda influencer olarak çalışan sosyal medya fenomenleri ile birlikte çalışıyorlar. Bu şekilde sosyal medyayı çok daha etkili bir şekilde kullanmak isteyenler kendi markalarının hedef kitlesine çok daha etkili bir biçimde ulaşma imkânı da bulmuş oluyorlar.

Bu konuda dikkate değer tespitlerde bulunan Siri Canberk Varış “Sosyal medya platformundaki marka tanıtımlarında oldukça etkili olan reklam çalışmalarında hedef kitleye yönelik nokta atışı çalışmalar yapmak oldukça önemlidir. Hedef kitleye ulaşmanın en kestirme yolu sosyal medya reklamlarıdır.” diyerek konuyu özetlemektedir.

WhatsApp Image 2020-12-06 at 18.01.08

“Kendi Profesyonel Ruhu Amatör Olan Modacılardan Eğitim Almak En Büyük Şansımdı “

Kariyerindeki sıçrama noktalarından biri olan Paul Smith şirketindeki staj dönemi ile ilgili “Yeteneğimin farkındaydım ve bunu sürekli olarak geliştiriyordum. Ama modacılık ve tasarım alanında global çapta çok büyük işler yapan insanlarla aynı ortamda çalışmak kariyerimde dönüm noktalarımdan biri oldu. Onların tecrübeleri bana çok şeyler kattı. Kendi profesyonel, ruhu amatör olan modacılardan eğitim almak en büyük şansımdı.” şeklinde konuştu.
Siri Canberk Varış, tasarım alanında olduğu kadar sosyal medya dünyasında da aktif bir blog yazarı. Moda ve tasarımlarla ilgili çeşitli çalışmaları da olan tasarımcı, moda ve tasarım anlamında gerçekleştirmekte olduğu özgün birikimlerle genç yaşta adından söz ettirmeye devam ediyor. Siri Canberk Varış'ı Instagram üzerinden @ohmygolds adresinden takip edebilmek mümkün.

Haber Ara