Dolar

32,3794

Euro

35,0563

Altın

2.326,05

Bist

9.108,73

İmamoğlu: Erdoğan'a Kanal İstanbul ile ilgili 4 sayfalık mektup verdim

Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kanal İstanbul ile ilgili mektup verdiğini söyledi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-15 14:52:38

İmamoğlu: Erdoğan'a Kanal İstanbul ile ilgili 4 sayfalık mektup verdim

Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenlendi. Toplantının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

ERDOĞAN'A ZARF UZATTI

Erdoğan'ı salonun bulunduğu binanın girişinde belediye başkanları karşıladı. Toplantı başlamadan önce belediye başkanlarının arasında yer alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir zarf uzattı. Zarfı alıp inceleyen Erdoğan ile İmamoğlu bir süre sohbet etti. İmamoğlu mektubun içeriği ile ilgili olarak "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 4 sayfalık bir mektup verdim, okudu. Çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum" dediği belirtildi.

Toplantıya CHP'li; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

Bakan Kurum, konuşmasında Kanal İstanbul'u yapacaklarını bir kez daha vurguladı. O sözleri ise salondakilerden alkış aldı. Kameralar da o esnada İBB Başkanı İmamoğlu'nu çekti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara