Dolar

32,3640

Euro

34,9709

Altın

2.325,78

Bist

9.079,97

İmam Hatiplilerin '15 Temmuz' çalışmaları kitaplaştırılacak

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin 15 Temmuz darbe girişimini anlatmak için yazdıkları şiir, hikaye, makale ve kompozisyonlar okul yönetimi tarafından kitaplaştırılacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-27 17:01:32

İmam Hatiplilerin '15 Temmuz' çalışmaları kitaplaştırılacak

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkisiz kalmak istemeyen imam hatipliler, okulların açılmasıyla darbe girişimini ve sonrasında yaşanan olayları konu alan şiir, makale, hikaye ve kompozisyonlar kaleme alarak tepkilerini gösterdi.

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Şenol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişine karşı okul yönetimi ve öğrencileri olarak tepkilerini göstermek için böyle bir çalışma yaptıklarını, darbelere karşı bir gençlik yetiştirmek istediklerini söyledi.

"Onlar yazacak biz kitaplaştıracağız"

Okul yönetimi olarak öğrencilerinin 15 Temmuz'u doğru anlamalarını istediklerini aktaran Şenol, "FETÖ'nün hain darbe girişimini öğrencilerimize en doğru bir biçimde anlatmak istedik. Okul yönetimi olarak öğretmen arkadaşlarımızın görüşleri doğrultusunda bu konu hakkında bir dizi çalışma yaptık. Öğrencilerimize bunu nasıl anlatırız nasıl onlara bu şuuru kazandırırız diye. Bunun neticesinde böyle bir çalışmaya yapmaya karar verdik. Onlar yazacak biz kitaplaştıracağız." diye konuştu.

Öte yandan Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan Türkçe Öğretmeni Soner Çankaya da 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında çalışma yapan öğrencilerden çok güzel eserler geldiğini aktardı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara