Dolar

32,5099

Euro

34,9393

Altın

2.430,53

Bist

9.716,77

İlnur Çevik: Berberoğlu, MİT görüntülerini Kılıçdaroğlu'ndan mı aldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı İlnur Çevik, Yenibirlikte'teki köşe yazısında 'Berberoğlu bu görüntüleri kimden aldı? Yoksa kaynak (CHP lideri) Kemal Kılıçdaroğlu mu?' diye sordu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-16 13:16:23

İlnur Çevik: Berberoğlu, MİT görüntülerini Kılıçdaroğlu'ndan mı aldı?

Çevik'in 'Türkiye'yi bu kadar mı sevmiyorsunuz' başlıklı yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"MİT TIRLARI SURİYELİ MUHALİFLERE GİDİYORDU"

"Mahkeme kararına göre CHP Milletvekili ve eski gazeteci Enis Berberoğlu bu görüntüleri Can Dündar'a servis etti. Dündar da bu resimleri Cumhuriyet gazetesinde bastı… MİT kamyonları esasında ülke güvenliği ve çıkarları adına gizli bir görev yapıyordu ve bunu FETÖ ve yandaşları ortaya çıkararak büyük bir ihanet sergilediler. Dündar ve Berberoğlu 'da buna alet oldular. Esasında MİT, bu kamyonlarla Suriye muhaliflerine direnmek için yardım gönderiyordu… Bu olay o yardımı da direniş hareketini de zora soktu ve katil Esat yönetiminin elini güçlendirdi…"

'DÜNDAR KAÇAK GEZİYOR, AVRUPA'DA BAŞ TACI EDİLİYOR'

"Dündar bu olaydan mahkûm oldu ama şu anda Avrupa'da kaçak geziyor ve baş tacı ediliyor… Dündar 'Bu görüntüleri bana solcu bir milletvekili verdi' dedi ve araştırmalar o milletvekilinin eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Berberoğlu olduğunu ortaya çıkardı ve o da dün ağır ceza mahkemesi tarafından 25 yıl hapse mahkûm oldu ve hemen tutuklanarak hapse gönderildi… Buraya kadar iş çok açık… Türkiye'yi teşhir etmek isteyenler, Türkiye DEAŞ'ı destekliyor imajı vermeye çalışanlar yapacaklarını yaptılar, alet olanlar da cezalarını aldılar…"

'BERBEROĞLU, GÖRÜNTÜLERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN MI ALDI?'

"Şimdi ise havada sorular kaldı… Ağır ceza mahkemesi Berberoğlu'nu hemen tutuklayıp hapse atmasa olmaz mıydı? Bazı mahkemeler 20 yıl ceza alanları bile tutuklamayıp temyiz aşamasının sonuçlanmasını bekliyor… Bu yapılamaz mıydı? Berberoğlu neden bu görüntüleri Hürriyet gazetesinde değil de Cumhuriyet'e verdi? Yoksa Hürriyet buna yanaşmadı mı? Berberoğlu bu görüntüleri kimden aldı? Yoksa kaynak Kemal Kılıçdaroğlu mu?"

 

 

Haber Ara