Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

İlköğretim matematik atama kontenjan sayısı 2021 | İlköğretim matematik atama sayısı

Öğretmen atamalarına dair flaş bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 bin öğretmen ataması müjdesi ile atama bekleyen binlerce öğretmen adayını umutlandırdı. Öğretmenler kendi alanlarında atama sayısını ve kontenjan sayısını araştırmaya başladı. 2021 İlköğretim matematik atama kontenjan sayısı açıklandı mı? İlköğretim matematik atama sayısı 2020 Haziran atamasında 1.701 olarak açıklanmıştı. Peki ilköğretim matematik öğretmeni atama sayısı 2021'de kaç olacak? Kontenjanlar belli oldu mu?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-05 16:28:54

İlköğretim matematik atama kontenjan sayısı 2021 | İlköğretim matematik atama sayısı

Erdoğan açıkladığı 20 bin öğretmen ataması müjdesi ile atama bekleyen binlerce ilkokul matematik öğretmeni adayını umutlandırdı. Binlerce öğretmen adayı kendi branşlarında kontenjan sayısını merak etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı da yaptığı açıklamada yakın zamanda atama takviminin ilan edeceğini duyurmuştu. Peki İlkokul matematik kontenjan sayısı belli oldu mu?

2021 İLKÖĞRETİM MATEMATİK ATAMA KONTENJAN SAYISI BELLİ OLDU MU?

İlkokul öğretmeni olarak atamayı bekleyen binlerce kişi 20 bin öğretmen kontenjanında kendilerine ne kadar atama sayısı ayrıldığını merak ediyor. Atama bekleyen ilköğretim matematik öğretmeni adayları ilköğretim matematik atama kontenjan sayısı belli oldu mu diye araştırmaya başladı. Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Atama takvimi üzerinde çalışmalar devam eiyor. 2020 Haziran atamasında ilkokul matematik öğretmeni atamasına 1.701 kişilik kontenjan ayrıldığı görülüyor. Aşağıdaki 2020 haziran ataması branş ve kontenjan dağılımna göz atabilirsiniz. 

İLKOKUL MATEMATİK ÖĞRETMENİ ATAMA SAYISI KAÇ 2021

İlköğretim matematik kontenjanı henüz açıklanmadı. Atama takvimine ilişkin henüz çalışmalar devam ediyor. İlköğretim matematik atama sayılarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Atama sayıları, kontenjan dağılımı belli olunca detaylar haberimizde olacak.

BAKAN SELÇUK'TAN 2021 ATAMA TAKVİMİ AÇIKLAMASI 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk atama takvimine ilişkin konuştu. Atama bekleyen binlerce öğretmen 2021 atama takvimi belli oldu mu sorusunu sormaya başladı. Selçuk açıklamasında şunları söyledi "Dün bir toplantı yaptık, hemen önümüzdeki aylarda kısa bir zamanda bu takvim nasıl olacak ve nasıl işleyecek Personel Genel Müdürlüğümüz taslaklar halinde bize getirdi. Elimizde 2 taslak var, bunlardan hangisini ne şekilde değerlendirelim, Ankara'ya döndüğümde tekrar ekiple bunu konuşup atama takvimini ilan edeceğiz."

HAZİRAN 2020 ÖĞRETMEN ATAMA BRANŞ DAĞILIMI (İLKOKUL MATEMATİK)

öğretmen atama kontenjan (1)_1_1_1

öğretmen atama kontenjan (2)_1_1_1

Haber Ara