Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

İlk teravih namazında camiler doldu taştı

Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-17 23:55:28

İlk teravih namazında camiler doldu taştı

Başkentli Müslümanlar, ilk teravih namazında camileri boş bırakmadı.

Ankara'da Müslümanlar, Ramazan ayının ilk teravih namazında camileri doldurdu. Yatsı ezanıyla birlikte camilere gelen Müslümanlar, teravih namazını eda etti. Kadınlar da camilerin üst katlarında namazlarını kıldı. Ramazan'ın ilk teravih namazında Ankara'nın en büyük camilerinden Kocatepe Camii'ne ilgi yoğundu. Namazdan çıkan Müslümanlar, ilk teravih namazlarını Kocatepe Camii gibi büyük bir camide kılmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. 11 ay sonra, tekrar Ramazan'a ulaşmaktan dolayı sevinçlerini ifade eden vatandaşlar, bu kutlu günde Allah'a bol bol dua etti.

İSTANBUL'DA DA CAMİLER BOŞ KALMADI

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar ilk teravih namazı için camilere akın etti.

İslam dünyasının hasretle beklediği Ramazan ayının ilk teravih namazında camiler doldu taştı. İstanbullular Sultanahmet, Eyüp Sultan ve Süleymaniye gibi tarihi camiler başta olmak üzere tüm ibadethanelerde teravih namazını huşu içinde eda etti.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda vatandaş, ilk teravih namazı için dakikalar öncesinden camilere akın etti. Yoğun ilgi nedeniyle ibadethanelere sığmayanlar, cami avlusuna serdikleri hasırlar üzerinde namaz kıldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara