Dolar

32,3842

Euro

35,0000

Altın

2.322,28

Bist

9.079,97

'İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz'

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bütün:- 'İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz'- 'Son 5 yılda mobil internet dünyada 10 kat arttı'- 'Turkcell'de kişi başı mobil internet kullanımı 4.3 GB'dı. Özellikle 4.5 G'nin gelmesi ile birlikte 4.3 GB'ın 6 GB olduğunu görüyoruz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-25 13:19:20

'İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz'
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, iletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirlediklerini bildirdi.

İsmail Bütün, Turkcell'in dijital markası Lifecell'e ilişkin düzenlenen basın toplantısında, Lifecell markası ile müşterilerine sadece internetle iletişim hizmeti sunacaklarını, Lifecell müşterilerinin konuşma ve mesajlaşmasını da internet üzerinden gerçekleştireceğini kaydetti.

Bütün, "İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz. Müşterinin ihtiyaçlarını dinliyor ve onlara en yenilikçi çözümleri sunuyoruz. Lifecell de bunun en son örneği oldu." dedi.

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen çözümün dünyadaki diğer telekomünikasyon şirketlerine örnek oluşturacağını ifade eden Bütün, "BiP ile ilk kez Türkiye'den bir uygulamayı dünyanın hizmetine sunduk. Yeni dijital markamız Lifecell ile yine bir ilke imza atıyoruz. Bu yeniliği iştiraklerimizle dünyaya da yayacağız. Bu yolculuğun en önemli amaçlarından biri de teknoloji odaklı şebeke operatörü olmaktan hizmet odaklı bir deneyim sağlayıcısı olmaya geçiş..." diye konuştu.

Lifecell'li olan müşterilerin konuşma ve mesajlaşma ihtiyaçlarını BiP üzerinden karşılayabileceklerini belirten Bütün, müşterilerinin sadece mobil internetle tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini, BiP üzerinden anlık mesajlaşacaklarını, sesli ve görüntülü konuşacaklarını anlattı.

Bütün, "Karşı taraf BiP kullanmasa bile sorun yaşamayacaklar. BiP üzerinden hem sabit numaraları hem de GSM numaralarını arayabilecekler. BiP ile yapılan aramalarda daha yüksek ses kalitesiyle haberleşebilecekler." dedi.


- "Lifecell'e özel akıllı telefon üretildi"


İsmail Bütün, müşterilerin, paketlere dahil fizy ile sınırsız müzik dinleyeceğini, TV+'tan istedikleri TV kanalı veya filmi istediği yerden izleyebileceğini belirterek, Dergilik uygulamasındaki dergi ve gazetelerden seçtiklerini anında okuyabileceğini, lifebox ile fotoğraf, video ve tüm dosyalarını bulutta depolayabileceğini, UpCall uygulaması ile de telefonda kayıtlı olmasa bile arayan numaranın kime ait olduğunu görebileceğini anlattı.

Mobil internet ve uygulamaların kullanımının hızla arttığını vurgulayan Bütün, şunları kaydetti:

"Geliştirdiğimiz küresel uygulamalarımıza olan talep de bunu açıkça ortaya koyuyor. Dünya çapında ilgi gören uygulamalarımızın indirilme sayısı da bunu doğruluyor. Lifecell paketleri içinde sunduğumuz uygulamalardan BiP 15 milyon, fizy yaklaşık 11 milyon, lifebox 5 milyon, TV+ yaklaşık 4,5 milyon ve UpCall ise 1,5 milyon kez indirildi. Bu yoğun talep ve gelişmeler bizi mobil interneti daha da etkin kullanacak çözümler geliştirmeye yönlendirdi. Lifecell de bunun en güzel örneği oldu."

İsteyen müşterileri akıllı telefon sahibi yapmak istediklerini ifade eden Bütün, "Lifecell'e özel bir de akıllı telefon üretildi. GM6 Lifecell telefonlar, tüm uygulamalar yüklenmiş ve Lifecell moduyla kullanıma hazır olarak geliyor. Lifecell'li olan müşteriler bu telefonu tarifelerine ek 36 aya varan taksit seçenekleri ile satın alabilecek. Üstelik lansmana özel ilk 2 taksiti de biz karşılayacağız." şeklinde konuştu.


- "İnternet, bizim artık olmazsa olmazımız olmuş durumda"


Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bütün, haberleri internet üzerinden takip ettiklerini, online internet üzerinden müzik dinler hale geldiklerini, dergiyi de dijital platformlardan takip eder olduklarını ifade ederek, "İnternet, bizim artık olmazsa olmazımız olmuş durumda." dedi.

Son 5 yılda mobil internetin dünyada 10 kat arttığını belirten Bütün, şunları kaydetti:

"Bu kadar hızlı artan başka bir şey hatırlamıyorum. Dünyada kişi başı 2.3 GB mobil internet kullanımı var. Turkcell'de kişi başı mobil internet kullanımı 4.3 GB'dı. Özellikle 4.5 G'nin gelmesi ile birlikte 4.3 GB'ın 6 GB olduğunu görüyoruz. Türkiye olarak yeni dünyayı çok seviyoruz. Yeni dünyaya hızlı bir şekilde adapte oluyoruz. Dünyada fazla tüketilen markaları kullanan ülkelerin başında geliyoruz. Bu dünyanın gerçeklerinden bir tanesi... Aslında çağ olarak bakarsak dijital markalar çağı..."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara