Dolar

32,5999

Euro

34,7368

Altın

2.498,21

Bist

9.524,59

İktidarsızlık Sorununa Karşın Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Oldukça önemli bir cerrahi müdahale olan mutluluk çubuğu operasyonu, günümüzde bu konuda büyük bir tecrübe sahibi olmuş uzman doktorlar eşliğinde güven içerisinde gerçekleştirilmektedir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-31 21:49:38

İktidarsızlık Sorununa Karşın Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Özellikle tüm tedavi yöntemleri tamamladıktan sonra hala iktidarsızlık problemi yaşayan erkekler için, hangi yaş kriterinde olursa olsun penis protezi ameliyatı yapılabilmektedir. Üstelik ameliyat gerçekleştirdikten sonra 24 saat içinde hasta taburcu edilebilmekte ve evine gidebilmektedir.

            En fazla iki ya da üç hafta içerisinde de günlük yaşama yeniden dönüş yapılabilmektedir. Bir ay gibi bir süre içerisinde ise hasta partner ile beraber yeniden birliktelik yaşama şansını elde edebilir. Keyifli bir zaman geçirmek ve cinsel anlamda yeniden zevk yaşamak adına mutluluk çubuğu günümüzde büyük bir olanak tanıyor. Üstelik meni boşalması sağlandığından dolayı çiftler bebek sahibi olma şansını da yakalayabilmektedir. Bu yüzden tüm çareler yetersiz kaldığı zamanlarda ereksiyon problemleri adına penis protezi bir kurtarıcı olarak, hastanın hayatı boyunca cinsel birleşme yaşamasına olanak tanımaktadır.
 
Her yaş için mutluluk çubuğu Operasyonu gerçekleştirilebilir
 
            Yapılan birtakım tetkikler ve araştırmalar neticesinde, doktorun uygun gördüğü şartlar söz konusu ise bütün farklı yaş sınırındaki erkekler için mutluluk çubuğu operasyona gerçekleştirilebilir. Kısa süre içerisinde ereksiyon haline gelebilen ve partnerle güzel bir birleşme imkanı sağlayan penis protezleri, teknolojik destek ile birlikte artık bunun çok daha kolay gerçekleşmesine olanak tanımaktadır. Bir ömür boyunca rahatlıkla kullanım şansını sağlayan mutluluk çubuğu çeşitleri, hastanın ilişki esnasında orgazm olmasına olanak tanıyor ve üstelik bunun her iki taraf için de geçerli olmasına fırsat veriyor.
 
Farklı özelliklere sahip mutluluk çubuğu çeşitleri
 
            Günümüzde farklı özelliklere sahip olan oldukça değişik mutluluk çubuğu çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar içerisinde özellikle ikili veya üçlü bir tasarım altında hazırlanmış şişirilebilir penis protezleri ön plana çıkıyor. Özellikle güçlü olan protezler antibiyotik içerdiğinden dolayı çok fazla tercih edilmekte ve sağlık açısından uzun yıllar güven içinde kullanım şansı vermektedir. Cerrahi bir müdahale ile penisin iç kısmına yerleştirilen bu cihaz çeşitleri, özel aparatı sayesinde cinsel birleşme yaşamak istendiği zaman hemen ereksiyon haline getirilebilmektedir. Oldukça kolay bir kullanım yöntemi bulunan bu mutluluk çubuğu çeşitlerinin yanı sıra katlanabilir özellikteki protezler de bulunmaktadır. Katlanabilir bir avantaj sağladığından dolayı kullanılmayan dönemlerde katlanır şekilde tutulabilmektedir. Çok fazla ilgi gören bir model olmasa da uygun fiyatları nedeniyle tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.
 
Doktorla birebir görüşerek mutluluk çubuğu için hazır olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz
 
            Psikolojik birtakım tedavi yöntemleri ve aynı zamanda ilaç tedavisi etki yapmadığı dönemlerde, mutluluk çubuğu son ve kesin çare olarak gerçekleştirilir. Ancak bunun için mutlaka doktor ve hasta arasında bir konuşma gerçekleştirilmeli, yaşanabilecek olası riskler dile getirilmelidir. Bu sayede hastanın operasyona hazır olup olmadığı anlaşılabilir. Hangi yaşta olursa olsun erkekler için artık hayatı boyunca rahatlıkla ereksiyon olabileceği bir fırsat tanıyan penis protezleri, uzman doktorlar tarafından güven içerisinde gerçekleştirilmektedir. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Ara