Dolar

32,3644

Euro

34,9636

Altın

2.325,50

Bist

9.079,97

İki Bakan’dan ‘müjde’ paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Beraat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir fotoğrafını paylaşarak, #MüjdelerOlsun etiketi ile 'Haydi Bismillah' ifadesini kullandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-21 14:09:52

İki Bakan’dan ‘müjde’ paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir fotoğrafını paylaşarak, #MüjdelerOlsun etiketi ile "Haydi Bismillah" ifadesini kullandı.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün vereceği müjdeye kilitlendi. 
Bakan Albayrak, Erdoğan'ın "Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum." ifadeleri ile duyurduğu müjdeyle ilgili paylaşım yaptı. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile fotoğrafını #MüjdelerOlsun etiketi ile paylaşan Bakan Albayrak, "Haydi Bismillah" dedi. 

Ekran Resmi 2020-08-21 14.07.58

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den de müjde paylaşımı: Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjde açıklamasına dakikalar kala Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,  sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Bakan Dönmez Twitter hesabından yaptığı paylaşımda #MüjdelerOlsun etiketi ile birlikte şu satırları paylaştı: 
" Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!"

Ekran Resmi 2020-08-21 14.07.38

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara