Dolar

32,3693

Euro

35,0412

Altın

2.325,39

Bist

9.118,40

İhsan Özkes'ten açıklama

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Özkes, başka partiye geçeceği iddialara cevap verdi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-23 03:31:39

İhsan Özkes'ten açıklama

Ajansların haberine göre; CHP'den önceki gün istifasını veren İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, istifadan geri çevrilmesine yönelik parti yönetimi ve parti grubundan yapılan taleplere rağmen istifasını geri çekmeyeceğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'YLA GÖRÜŞTÜK: Yarın basın açıklaması yapacağım. Parti Meclisi'nden ayrılmam konusunda en ufak bir ima dahi yapılmadı. Ben sayın Genel Başkan ile pazartesi günü 45 dakika kadar konuştuk. Konuşmamız esnasında ben istifa imasında bulundum. O da bilakis ayrılmamamı çağrıştıran cümleler kullandı. PM'den istifa ne telaffuz edildi ne de ima olarak geçmedi o konuşmada.

ARTARAK GELDİ: Üsküdar Belediye Başkan adaylığı esnasında yaşadığım sorunlar bugüne kadar biraz daha artarak geldi. Milletvekili seçimlerinde daha da çekilmez boyutlara ulaştı.

BAŞKA PARTİYLE TEMASIM SÖZ KONUSU DEĞİL: Şu anda inanın bütün samimiyetimle söylüyorum, başka bir partiyle en ufak bir temasım söz konusu değil.

GEREĞİ YAPILMALI: Bu konudaki tavrımın değişmesi konusunda bir gelişme yok. Yani, ‘Sen, partiye lazımsın, iyi adamsın, has adamsın' diyorlar. Ama gerisi ne? Gereği yapılmalı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara