Dolar

32,5170

Euro

34,9440

Altın

2.439,02

Bist

9.716,77

İHH, Fatih'te 'Çocuk Şenliği' düzenledi

İHH İnsani Yardım Vakfı, Fatih'te geniş katılımlı bir çocuk şenliği düzenledi. Şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken çocuklara hediyeler de dağıtıldı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-13 21:46:07

İHH, Fatih'te 'Çocuk Şenliği' düzenledi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) okulların tatil edilmesinin ardından Fatih Karagümrük Stadı'nda 'Çocuk Şenliği' düzenledi. Şenliğe katılan öğrenciler yapılan etkinliklerde stres attı.

İHH tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği', Karagümrük Stadı'nda gerçekleştirildi. Şenliğe İHH yetkilileri ve öğrenci velileri ve Fatih'te öğrenim gören öğrenciler katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen şenlikte stadı dolduran öğrenciler yıl boyunca yaşadıkları sınav stresini atma imkanı buldu. Stadı adeta panayıra çeviren İHH, çocukların doyasıya eğlenmesine olanak sağlayarak renkli bir etkinliğe de imza atmış oldu.

PAMUK ŞEKERİ, PATLAMIŞ MISIR VE OSMANLI MACUNU İKRAM EDİLDİ

Gönüllerince eğlenen çocuklara pamuk şekeri, patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikram edildi. Panayır alanında ayrıca çocuklar için yüz boyama, ebruli uygulamaları, eğlenebilmeleri için şişme oyun grupları ve müzik yayınları yapıldı.

Şenliğe katılan öğrencilerden Sezercan Değirmencioğlu, "Burada eğleniyoruz. Annem ve babamla geldim. Ders notlarım çok iyi. Böyle bir organizasyon düzenledikleri için hep birlikte İHH'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Ara